Skoči na vsebino
Mazda 6 cuka
Napisano

Lej, ?e je res zani? ?oba prvo ne ve? katera, a bo? zdej delal ?tih probo, drugo bo? naro?u kar 4 al kako

si to predstavlja?? Tretje pa injektor silno redko res crkne.

Bod pameten in najprej poskus z kakim mo?nim ?istilom za injektorje in to ve?krat zapored.

?e je motor DPF te kombinacija ?istila in kalibriranja injektorjev skor sigurn odre?i tvojih skrbi.

Lahko pa tudi nese? popravit - obnovit injektorje npr. na Vransko Jelenu, sam to pa ni pocen ?pas... :vskalo:

Pa seveda zamenji filter nafte.

Power user

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ROPOT PRI SKLOPU JERMENOV MAZDA CD136
Napisano

Pridru?ujem se mnenju juresa in ajvarja. :jupiii:

Rolca ni ?e nobena nikol crkna in ste dobre menjal. Zobati jermen ti pa samo lepo utrga in n? ne ?kriplje prej. :jupiii:

Ropota ti jermenica (elektro magnetna sklopka) alternatorja oziroma jermenica kompresorja klime. Klimo

izlo?i? tako da ?e jo ugasne? pa? neha ?kripat. :jupiii:

?e je ne bo? hitro menjal bo jermenica zaribala in ti bo potrgal mikro jemen! :jupiii:

Power user

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Podalj?ana garancija
Napisano

Moj biv?i mehanik, ki je ?raufal mojo prvo lepotico Astro pravi, da Mazdi nima kaj crknit, razen, ?e (nisem siguren) eno tesnilo gre in lahko pride olje v turbino (za navornika). Ampak druga?e ne pozna nobenega drugega primera za Mazdo.

?e malo zra?unam:

500 ? garancija

2 leti 3x servis po 360 ?

Skupaj 1500?. ?e naredim vmes ?e "ta velik", je ?e 1000? ve?.

?e mi kaj crkne brez garancije, ali popravim za 2000?? Po mojem, da.

Priporo?am da k temu mehaniku ne hodi? ve?.

Power user

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.