Skoči na vsebino

Da kar tukaj vpra?am,?e je pri menjavi tega ventila bit na kaj posebej pozoren ali je varijanta odvija?i oba imbusa,vzami ven starega,novega noter in za?raufaj nazaj?

Na gumicu,(brtvu) moras pripazit da legne tocno na mjesto da se ne osteti.Znaci ona veca brtva,kad skines stari moze ostat zaljepljena na pumpu a ako padne pazi kad vracas nazad da legne tocno na mjesto!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avdio sistem pri M6
Napisano

Tudi pri moji Mazdi (M6 TE 2003 non-bose) se dogaja isto. Sprednje dva zvo?nika spravita dosti ve? iz sebe glede na zadnje dva. Danes sem si vzel ?as in odprl panela prednjih in zadnjih vrat, kjer me je ?akalo presene?enje, in sicer zvo?nika sta identi?na po mo?i in obliki.

Tudi mene zanima v ?em je problem.

Hvala za odgovor

Lp Klemen

Radio na zadnjim kanalima ima skretnicu koja smanjuje bass, probao sam to promjenit al je sve smd tehnologija pa nisam mogao nista. Mozda kakav dobar elektricar to moze prespojit. Znaci nije problem u zvucnicima nego u radiu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.