Pejki 0 Napisano 18. junij, 2012 Avtor Mazda 3 (armaturka) Napisano 18. junij, 2012 a ti na radiju tudi ne delajo osvetlitev,sredinska konzola!Preveri tudi v predalu? javi alo! osvetlitem mi dela samo na radijo in na prikazovalniku (potovalni ra?., radio, klima)! Ostalo je tema! Ni mi jasno kaj bi lahko bilo! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Pejki 0 Napisano 17. junij, 2012 Avtor Mazda 3 (armaturka) Napisano 17. junij, 2012 Ne! lu?i morem sem pri?igat. takrat ko lu?i pri?gem, se mi pa armaturka ne osvetli! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Pejki 0 Napisano 17. junij, 2012 Mazda 3 (armaturka) Napisano 17. junij, 2012 Zanima me, ?e je ?e mogo?e kdo imel te te?ave? ?e dalj ?asa opa?am, da se mi ob vro?em vremenu ob pri?igu lu?i ne vklju?i razsvetljava v armaturki (takrat tudi ni mo?no vklju?it sprednjih meglenk)! Prosim za pomo?!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
alo! osvetlitem mi dela samo na radijo in na prikazovalniku (potovalni ra?., radio, klima)! Ostalo je tema! Ni mi jasno kaj bi lahko bilo!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani