Skoči na vsebino
pokanje sede?a M6
Napisano

Priporo?am podmazovanje vodil oziroma sede?nih tirnic ter redno ?i??enje

?e ne drugega na odpadu vzeti komplet rabljene dobre komplet sede?e

Sem imel problem enkrat v legendarnem XM-u in sem tako re?il zadevo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 izmetava vodo
Napisano

Zakaj imam ob?utek, da bo tvoje bivanje Sebastian bolj kratkega daha na tem forumu. O?itno ti je olika bolj ?panska vas al si samo navajen da kamor koli pride? se najprej userje? in spravi? v konflikt.

Malo manj zategnjenosti in ve? humorja dela ?ude?e, ?e razume? kaj s tem mislim?

Jaz te razumem, ampak s takimi osebki kot je ta se ne spu??am na njihov nivo!

Sem resen in nisem tak kot je on! Razume??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 izmetava vodo
Napisano

Dj ti raje sosedo ?rufej, mehankarijo pa pusti tistim ki se spoznajo, pa boste vsi zadovoljni. :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

Kaj si ga spet pohal, da take strelja??

Ne, ker nikoli nisem imel avta s tem motorjem. Svetoval sem s stroskovnega vidika, ce bi bilo morda ceneje kot kaksno vecje popraviloa :)

Aha.

Ravno iz servisa in k sre?i ni huj?ega.

Zamenjano : 

- termostikalo

- ventilator

- komplet teko?ine v motorju (olje, antifriz) 

- glavne motorne cevi

- hladilnik (rabljen ; dobil na bli?njem odpadu v dobrem stanju)

- ekspanzijska posoda

Ugotovljen vzrok : nepravo?asno odpiranje/zapiranje dotoka - zani? tipalo za temperaturo

Iz preventive menjane ?e ostale stvari, ki sem jih navedel

Sedaj dela b.p. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 izmetava vodo
Napisano

Ali pa dobit drug tovrsten motor ter menjavo, kar utegne bit ceneje.

Si menjal omenjeni motor?

Jutri greva na servis in iz preventive menjala termostikalo ter antifriz, pa bova videla kako bo ; upajva ni kaj huj?ega!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 izmetava vodo
Napisano

?ivjo!

Bi lahko prosim pomagali, ker sem pri sosedi opazil danes slede? problem in sicer njena Mazda 323 1,6 letnik 2000 izmetava vodo.

Povedala mi je, da zadnjih par dni opa?a, da se ji pri?ge lu?ka za vodo, ko se pripelje iz Ko?evja domov v Ljubljano (60km) in jo mora vedno doliti.

Ko sem pogledal zadevo sledov pu??anja nisem zasledil, sli?al pa sem ?udno ?klocanje.

Merilnik oziroma kazalnik temperature ni narastel oziroma ?el ?ez delovno obmo?je.

Mogo?e kdo ve, kaj bi bilo lahko narobe?

Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.