?ist odvisno traja (ko deluje ieloop ne deluje in poraba se pove?a, po tem lahko vidi?), jst sploh ne kompliciram ve? glede teh generacij pa lep?e spim XD
Jaz sem se na za?etku oziral zdaj pa ne ve? toliko. Doskrat ugasnem avto med regeneracijo pa pustim, da se mi nasledni? regenaracija opravi do konca. Nobenih te?av.
Obrati niso va?ni med regeneracijo,.. ?e pa? po?asneje vo?i? bo dlje ?asa trajala,.. sem mi je tudi ?e izvedla v mestu ob po?asni vo?nji.
Regeneracije so nekjem izvajajo po 200-250km vsaj pri 2014 letniku
Regeneracija se izvede ko je motor dovol segret, prej ne.
Ne delajo ?isto isto kot normalne plo??ice,.. kdaj pa kdaj u startu pocvilijo,.. se pa majn rabijo in kot sm ?e omeni skoraj ni? praha aja so pa precej dra?je
Imam sam na mazdi spredaj kerami?ne plo??ice in ja znajo civlit(in je to?no tko ko si opisal ko malo pritisne? zacvilijo, pod obremenitvami ve?jimi ne). So pa usaj feltne ?iste ker je precej majn praha
Res je, sem sprobal. Tudi pri ro?nem menjalniku, ko "zategne?" ro?no vse lu?i ugasnejo in se ne pri?gejo tudi ?e ro?no potem spusti? ampak ?ele, ko za?ne? peljati.
Se pravi se razlikuje od letnikov,.. meni se pri?gejo takoj ko spustim ro?no
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Druga? malo sem zmeden ker na mazdinem olju original pi?e. (sem pole ?el preverit)
Specifikacije: SAE 5W-30, ACEA A5/B5/C1, Jaso DL-1
Povezava za deljenje
Deli na druge strani