To je tvoja odlo?itev jaz sem pa? poslu?al ?loveka ki ima z V6 veliko izku?enj.In par drugih ljudi ki imajo vsi dobre izku?nje z tem oljem.
heh, sm mal nazaj pobrsku, in vidu da zemir priporo?a Valvoline 5w-50 .ve kdo kolk je cena, pa kolk l rabim
No tako po pogovoru z enim zelo dobrim mehanikom mi je priporo?al za mazdine V6 motorje olje Valvoline.Tako da sem se malo pozanimal od razli?nih ljudi kaj uporabljajo in so ve?ina rekli valvoline 5w-50 tako da sem se ?e jaz za njega odlo?il.Cena enega litra te pride okoli 13 ? Cena 4l pa okoli 47?.
ni potrebno ?ibedaha ven vzeti, samo strop je potrebno dol snet, lu? ven, sisi bar pri sopotniku dol vzet, in plastike na stebri?kih umakniti in samo ?e gume okoli vrat, na vrhu pri ?ibedahu eno tesnilo in mora teoreti?no kar dol pasti
pa ko ?e menja? motor, zakaj nebi nekaj konkretnega noter dal
KL-ZE
Ker je pol leta ?akanja za KL-ZE.
Zelo zanjimivo?!Kaj pa ?e bi poklical na mazdo in vpra?al ?e se ga da vgraditi? :ne vem:
No evo stvar sem poslikal in takole izgleda ?e nima? tega pomeni da ga sploh nima?(filtra seveda )
Odvija?i se ta dva ?raufa in se filter ven potegne to je vsa umetnija!!!
No pa ?e dve slikici:
Ti poslikam kako pri meni izgleda pa bo? primerjal ?e ima? ali ne.
A sre?anje imate v BTCju v nedeljo?
Do kdaj pa?
Sre?anje se za?ne ob 18-ih pa ponavadi traja do 21.00-22.00
?udno se mi zdi da nima? filtra a klimo ima? :ne vem:
Ja tako nekako in ?ipe se ti bolj rosijo...
Kaj a potem nisi na?el?
Ti bom potem zve?er nalimal slike kako izgleda in kako se ga dobi ven.Iz teh tvojih se ni? ne znajdem
Mate...si najdu?
Mora? se zvle?t tam ?isto notr, ko ponavad pupe dr?ijo noge!!! Pa bo? najdu!!!
Zemir...hehe...js sm mel ?ist enakega, ?rn kot iz dimnika!!!
No tukaj ima? dve slikici kako izgleda filter sta pa samo dva dela od treh, ki se jih na koncu sestavi, tretjega pa sploh ni bilo notri :ne vem: Je pa isti koker levi del (razen stranskih vodil ima malo druga?e da se ga da lepo sestavit)na slikicah.Lahko pa pride? naslednjo nedeljo na sre?anje pa ti poka?em kje je in ?e ga ima?.
P.S. Ne verjamem da je bil pri meni gdaj menjan.Po slikicah vidite kak?ne barve je.Orginal je ?isto bela
Razlika pa je bila zelo opazna ko sem ga zamenjal!!!
Hmm, meni ni uspelo ni? takega najti, kar bi spominjalo na ta pokrov?ek, ki
se ga bi dalo od?raufati... :ne vem:
Bom kasneje prilepil slike...
Kateri letnik avta pa imate tisti s filtrom?
?e ga ima? ga ima? pod armaturko na sovoznikovi strani in je sestavljen iz treh delov ?e ho?e? ti prilimam slike da vidi? kak?en izgleda.
lahko peljes se mene zraven na vecerjo (da bom potrdil, da nic tazga ni blo)
No tako stvar je zrihtana!!!Pri?la me je iz 250? na 80? tako da si Yaverje zaslu?i eno VELIKO pohvalo in seveda par pija? sej bi ga peljal na ve?erjo pa je malo ?udno sli?at pa da si nebi gdo kaj mislil
A diski pa plo??ice od MX-3 1.6 in V6 so enake al ne?
Ja sej vem Sem mislil sprednje ?eljusti da pa?ejo na zadnje moje
Zanimalo me je pa samo informativno ker se moj avto?ek ?e rihta
Sej on ni ni? rekel razen to da pride pogledat in je pri?el.Druga?e mi je pa pravilnik v lj bolj butast. :ne vem:
Napisano
Matr pa pobla??eni servisi jaz toliko nisem dal za servis ?e sa?tejem moje vse avte

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani