Se ?ist strinjam s tabo. Lahko jim pa ob priliki pove?, da RX-8 ni karjola za 1000? in da ?e bi kaj dali nase in na znamko, se ne bi tako obna?ali
Sej jest sem tud mislu, da jim je do tega da ko se avto vozi po cesti, da zgleda v redu, oziroma vsaj to da se stranki ponudi neka sprejemljiva re?itev ne pa da te ho?ejo nategnt. Samo kot ka?e ima pred pripadnostjo znamki prednost filozofija, da je treba bogate razvajene sin?ke ucuriti (jest mam to smolo, da zgledam 10 let mlaj?i kot sem, in potem me redkokdo jemlje resno in vedno padem v kategorijo razvajenega mulca, ?e me kdo ocenjuje na pogled).
?e jim s ?em prepri?ljivim lahko doka?e?, da je to serijska napaka skoraj ne verjamem, da bi komplicirali zato ker je avto 3M iz garancije. Vsaj take so moje izku?nje. Je pa res, da se ob?uti, da ni ve? ?tefana... Pa pojdi ?e na Cosmos in se tam pozanimaj.
Glede na to, da je imelo tukaj http://www.rx8club.com/showthread.php?t=62150 toliko ljudi probleme je sigurno malo ve?ja napaka, kot pa da se to samo parim zgodi. Sicer pa ko sem svojo kupoval sem gledal pri Malgaju tudi sivo (ki jo ima zdaj owneR) in je bilo ravno po de?ju in je imela tista v lu?eh tudi kondenz (sicer veliko manj kot moja, ampak mela ga je).
Komplicirali pa so in so mi omenjali, da je neka gospa imela v levi lu?i tudi vodo in je bila 1,5 meseca iz garancije in da so jo colali........uboga mamka .
Hja ne vem zakaj morajo celo lu? menjat, ?e v service bulletinu lepo pi?e da je samo to narobe. Se pravi zakaj bi dajal 300? za lu?i + najbr? njihov ?as, kar bo spet najbr? trajalo 4 ure = 100? = vse skupaj 400?, ?e je treba zamenjat samo tesnilo. Jest mam vse to narejen v maksimum eni uri z edinim stro?kom tesnila (to motam pa samo dobit in najbr? ni za oba tesnila stro?ek ve?ji kot 30?).
Torej zadeva je slede?a. Pred kratkim sem kupil RX-8. Po prvemu ve?jemu de?ju se mi je za?ela v obeh lu?eh nabirat voda in s tem kondenz (v eni je bila voda ?e ko sem ga kupil in sem si rekel da bom to ?e po?timu).
Prej?nji teden peljem avto na redni servis v Gama center v BTC (ker sem tukaj bral, da so zelo OK) in jim omenim tudi lu?i in zamakanje. Ker je avto 3 mesece iz garancije mi pravijo, da zastonj menjave ne bo in da je vsaka lu? okrog 150?. Nekaj pojamram ?e o kulanci, pa pravijo da ni ?ans za garancijsko menjavo (preden sem ?el na servis sem se pozanimal glede te napake in je serijska napaka) in da bo treba pla?at. Ker se mi nikoli ne da preve? kregat, jim re?em naj lu?i pustijo. Okej za menjavo olja, oljnega filtra in sprednje parkirne ?arnice pla?am samo za storitev 3,5 delovne ure se pravi 100?. Rekli so da so mi pobrusili ?e zavorne plo??ice, ?eprav so mi zavore za?ele ?kripat ?e na poti domov (baje je tole s ?kripanjem tudi serijska napaka). Tko da ne vem a tile fantje delajo ekstremno po?asi al ne vem kaj, ampak o tem ni zdaj tema ampak o lu?eh in vodi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hm, treba bo met dost ke?a, da bojo mlade de?evale
. Bova mela pa zaradi dobre ohranjenosti, zaradi slabe konkurence ve? mo?nosti med starimi
.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani