Skoči na vsebino

Danes zjutraj je bilo spet vse v redu, dolil sem dodatek za ?i??enje ventilov, tako da upam, da bo zdr?alo nekaj dni, dokler ne zamenjam ventila.

Hvala vsem za pomo?! Javim kako se obnese.

P.S.: Ve kdo kje kupiti zadnji brisalecc za Mazdo 6 Sportcombi? Ker na bencinskih servisih nimajo takega. Baje mora bit original, je to res?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni, pravkar se mi je zgodilo slede?e. Avto je stal ?ez no?, tako da je bil hladen ko sem ga pri?gal. Motor je normalno zalaufal, odpeljal sem se caa. en kilometer do kri?i??a, ker mi je za?el obratomer neenakomerno padati, kot da bi avto izgubil mo? ali pa bi ga nekaj zadu?ilo. Normalno sem speljal in mi je po caa. 500m ugasnil. Ustavil sem in ga nazaj pri?gal, zalaufal je v prvo in brez problemov, nakar sem se peljal spet caa. 500m in mi je ponovno ugasnil. Malce sem po?akal in ga pri?gal (spet v prvo) in se odpeljal normalno naprej. Po tistem sem naredil ?e caa. 10km in je avto peljal normalno, ni? ni cukal, motor je normalno "predel", tudi na mo?i ni izgubljal. Zanima me kaj bi lahko bilo vzrok?

Gre se pa za Mazdo 6 120CD Sportcombi, letnik 2003.

Prosim za pomo?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.