Skoči na vsebino
xcarlink
Napisano

ja sam to se naredi v samem radiu( pove?e? dva "mikro ?ipa" mislim da sta 711 in 713 seveda dolo?eni modeli ) ?e tega nima? ti xcarlink sploh ne dela pri men pa dela ampak samo desna stran zvo?nikov bom enkrat ko se mi bo dalo spet armaturo podirat zadevo vzel ven pa jo dal popravit ?e se da pomoje je res nekaj narobe s samo napravo kot je rekel yavarye

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xcarlink
Napisano

ma sn ?e podru 5 krat pa ni nikjer slabga stika sej itak ne more? n? falit sam tist konektor not utakne? pa je me pa ras zanima ?e je kdo imel kak?no ta?avo s tem xcarlinkom al pa ?e se da na samem radiu ro?no nastavit MONO/STEREO al ma to samo avtomatsko

al je mogo?e kje fora v kopiranju muske iz ra?unalnika na usb

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

saj ne morem verjet!
Napisano

no dons sn govoru s g.pelkom kaj se bolj spla?a obnova motorja al drug motor in je rekel da se bolj spla?a drug motor da ta motor tud ?e ga obnovim ne bo nikol tko delal kot je pa ?e ra?unica je tam tam.

in ko sem res malo na grobo ra?unal kaj dejansko bi res rabil da obnovim motor bi pri?paral tam okol 300? +ogromno ?asa in vrjetno tudi ?ivcev :D

z enim fantom sem tudi ?e v dogovoru za motor( g.pelko ga mu je zrihtal )tko da upam da ga ?imprej dobim in zmontiram. :D:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

saj ne morem verjet!
Napisano

zdej je jeba ta an k jest bi rabu tud nov blok k ta ma raze globoke 1mm do 2mm zdej da pa dam to brust pol je pa res jeba zdej ?e bi res ki dobu nov blok po en pametn cen kar pri mazdi tega ni pa da ni zariban oziroma prekuhan ve? da bi se tega lotu!

seveda ni ?e 100% da bom menjal motor i??em najbolj ugodno re?itev zato pa dobrodo?li nasveti in predlogi ?e kdo koga pozna da lahko kaj zrihta bi prosu za kontakt ker bi rad zadevo re?u ?im ceneje ker 2000? dat res ni ma?ji ka?el!! :bravo::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

saj ne morem verjet!
Napisano

sej to ni mazdina hiba tu o?itno pride zarad okvare ?obe in glih na tem cilindru sem jo menjal an sam zdej je vpra?anje katera ?oba je to naredila ta zdej al una prej. jih bom dal na test sam ne prej k v enem mesecu ( ?e premi?ljujem al popravt al z bencinom polit pa zakurt :D:D ) pa bom vidu pa povedav kaj in kako ni treba zdej panike delat pa skrbet da se bo to tud vam nardil no ja lahko se bo lahko pa tud ne :D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

saj ne morem verjet!
Napisano

saj ravno to je najbolj zanimivo da jih sploh ni blo men je avto normalno delal vse do srede ko me je pustil na cedilu sredi avtoceste( za?el laufat po treh cilindrih pa bel dim se je kadil) tako da je bila potrebna avtovleka s takim batom sem se vozil bog ve kolk dolgo :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

saj ne morem verjet!
Napisano

zakaj saj ni on kriv takrat ko sem manjal ?obo sem jo sam "zrihtal"(B-INNOVA) pa kar je popravljal je blo vse ok jaz osebno sem z njegovim delom ve? kot zadovoljen saj kdo pa je rekel da je ?oba zatajila lahko je za to kriva prej?na ?oba lahko je pa ?e prej?nji lastnik imel kak?ne te?ave z motorjem videl v ?em je stvar in avto enostavno na hitro in poceni prodal naprej nasrkal sem pa jaz (v moji lasti je eno leto).

itak bom pa dal tudi ?obe na test ker skoraj ne vrjamem da bi zatajila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.