Skoči na vsebino
saj ne morem verjet!
Napisano

to je mazda 6 2.0 dizel 2003 na motorju je bil narejen velik servis ( 180000 km)plus o?i??eno cedilo(196000 km) skratka jeba!!!

motor na katerem je narejen velik servis al da se ?ez 10 tiso? spet popravlja?? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2.3i benz
Napisano

pri meni ko sem imel roverja 214 mi je ?la dihtnga na glavi prva stvar ki se mi je zgodila je bila ta da se avto nikakor ni segrel tudi po 30-ih kilometrih izginjala je tudi hladilna teko?ina nivo olja na ?ipki je nara??al (seveda zaradi hladilne teko?ine v motorju) in na pokrov?ku za dolivanje olja v motor se mi je naredila "majoneza" in pri segretem motorju se je iz luknje za dolivanje olja kadila para pri mrzlem motorju pa ko si odpru ekspanzijsko posodo mo?no pihnil zrak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 - brez pospe?kov na avtocesti
Napisano

no?em bit pameten ampak lahko je zopet senzor zraka poznam primer podoben tvojemu isto na dolo?enih obratih je izgubil mo? in ni bilo pospe?ka na ra?unalniku je pokazalo senzor zraka so ga zamenjali in avto je 14 dni delal normalno potem pa zopet isto ampak tokrat ra?unalnik ni pokazal ni?esar po nekaj dnevih obupavanja so vseeno ?e enkrat zamenjali senzor ?eprav ga ra?unalnik ni zaznal kot napako in stvarca dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava radija
Napisano

ampak imam tudi to smolo da je "pokrov?ek"pod gumbi za ventilator klimo in temperaturo zlomljen oziroma so prej?ni lastniki tam montirali napravo za prostoro?no telefoniranje in vse spraskali zato bi radio tudi rad zamenjal gre se mi za izgled ker sedaj ko to vidi? te mine vse in ?e ?e obstaja varijanta zamenjave bi to pa? storil z "bolj?im" radijem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava radija
Napisano

imam mazdo 6 letnik 03 in bi rad zamenjal avto radijo. sedaj imam notri navaden avdio predvajalnik se pravi brez mp3-ja in brez mo?nosti vstavljanja ?estih cedejev kot imajo to nekatere.

zanima me ?e se sploh zadevo da zamenjat oziroma ali bo stvar delala mislim pa zamenjat celotno konzolo se pravi z vsemi gumbi za klimo in ostalimi zadevami ki so pa? zraven.

hvala za informacije! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klenkanje motorja
Napisano

na na?o ?alost res ker ko sem govoril s tipom ki obnavlja ?obe (tip je iz primorske)je rekel da ni panika obnovit ?obo ?e je boscheva je pa jeba denso ki se je ne da sploh obnovit rekel mi je tudi to da tisti ki bo rekel da se denso da obnovit da la?e no pa sem poklical drugega obnavljalca ?ob rekel je da ni panike da obnovi kakr?no koli tudi denso ?obo no pa sem mu povedal kaj je rekel njegov predhodnik (da tisti ki re?e da se denso da obnovit la?e) je takoj rekel da se pri denso ?obah da obnovit le dolo?en del ?obe oziroma le dolo?ena okvara na njej. moram pa priznat da je tip iz primorske bil veliko bolj natan?en glede samega postopka obnove in mi je takoj ponudil kakr?no koli pomo? ?e kaj nebi znali demontirat ali kasneje montirat v primerjavi z dugim ki mi je rekel le po?lji pa zrihtamo pa tip velja za enega bolj?ih obnavljalcev v slo.

p.s. batko ti sporo?im kaj bom izvedel na podjetju za katerega si dal link

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NI MO?I
Napisano

ej batko res ti ful hvala bom tud to pogledal sam moram pa tud ?obo zrihtat ker ko smo jo dal na ampule je na prvi ?obi nafta ?e cez ampulo tekla na drugih je pa komaj do ampule pri?la tko da jutri bom takoj poklical podjetje za katero si mi dal link pa res upam da bodo lahko ?obo popravili :bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.