Boss jaz sem zadnji? dobil nadomestni avto ravno to bencinarko. Pa sem bil presene?en. Ok pustimo to, da sem ve?krat mislil da je avto crknil :-). Ampak takoj od jurja naprej je lepo povlekel, potem si pa pa? navajen da turbina prime tukaj pa tega ni bilo :-). Ampak, bi se pomoje dal pre?ivet. Je pa res, da se nisem po ac vozil.
?e ti res spu??a pri turbini, potem mora konkretno curljati. Plus to, da se po?asi preploza una gumijasta cev..Vro?e olje jo enostavno razje..A cej je ?e ok?
A ?e komu poka pedal sklopke ob pritisku oz. spustu pedala? Na moji je to ?e tretji pedal, prevozil sem od oka dobra 2 jur?ka od menjave, in se po?asi spet ogla?a. Zaenkrat samo zjutraj prva dva pritiska, ampak glede na izku?nje se to s?asoma poslab?a in poka vedno!
Na servisu pa pravijo, da je to ?e modificirana verzija pedala...K**** pa taka modifikacija, ?e je isto ko prej. Poka pa baje pri pu?ah..tam naj bi bil luft..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, mal bolj jo mor? zavrtet..s tem pridobi? nekaj na hrupu pa porabi najbr?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani