Danes dobil olje Mazda Dexelia plus 5W40 syntetic. Potem je to olje za 6 diesel? Ker v prej?njih postih ste fisali o dexeliji 5W30 DPF...Prosim za potrditev...
mazda olje se da dobit v -nikol ne bos uganil- mazda servisih!
Ma ne ga lomt...kaj tudi to tam prodajajo?
Jest sem pa skozi mislu,da imajo tam samo maj?ke pa kape od-ne bo? verjel-mazde.
Ma ste pa pametni...zgleda, da bi moral vpra?anje napisati kakor v prvem razredu, da bi eni razumeli. Torej, ali se da olje dexelia dobit ?e kje drugje kot na mazda servisu? Pa takih "intelegentnih" odgovorov (zgoraj) ni potrebno pisat...
Aha, torej v ?estko gre castrol slx ali pa MAZDA DEXELIA DPF 5w30.(Sem te?ko razbral, ker eni sploh ne pi?ejo o tisti stari, zaradi katere je bila tema odprta!!!!!).
Kje se pa da dobit to olje(MAZDA DEXELIA DPF 5w30)? Pa ?e kdo ve, koliko stane?
Preden napi?ete, da je bilo o tem ?e dosti napisanega...pregledal sem vse, samo nisem dobil neke to?ne informacije. Meni so rekli, da se da v 6-tko diesel Castrol SLX C1 ali pa PDF- ali kdo ve, kje to dobit? Za castrol sem dobil to: http://www.avtodeli.net/katalog/product.ph...t_id=1022373927
Ali je pravo?
Tu na forumu sem videl, da nekateri dajejo v 6 castrol slx, drugega pa nisem zasledil.
Pri moji 6-ki 136 karavan se pojavlja en zvok: in sicer se ga sli?i samo od okrok 1300 do 2000 obratov nato pa izgine. Ne vem kako bi ga opisal, se pa ne pojavlja zmeraj.?e najbolj bi ga opisal kot neko potresavanje(kakor, da bi bilo nekaj oddisnejno)... pojma nimam.
Druga?e avto dela ok. A je kdo imel kaj podobnega?
Glede razervnega klju?a(sem ga ravno naredil): Za 6 gre? na servis, pove? indetifikacijsko ?tevilko, oni naro?ijo nov klju?. Potem gre? tja ?e enkrat in ti zakodirajo klju?(tudi obstoje?ega) na novo. In to je to. Traja pa pol urce. Pa ?e najva?neje-CENA: neverjetnih 116EUR!!!!! Samo z enim klju?em se pa ni za vozit okrog.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Haha, ja sej kdaj se pa?e vozit tudi brez radia...samo ne pa vs ?as.
Na mms-sem pa ze nekajkrat poslal mail, pa nobenega odgovora...tko da...bi blo pa fajn imet navodila-za avto pa za radio...
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani