Tisti tapravi, vredni Mercedesi nimajo AdBlue zadev... In delajo skoraj na vse: nafto, jedilno olje, kurilno olje, staro olje iz frotez,... Eee, to so bili avti, kot zdaj jih več ni...
Ga še najdeš kje. Pri nas ga ima en možakar. Kadar se za njim vozim lačen ratam, ker diši po krompirčku zadaj .
Jaz bi vsem lastnikom priporočal temeljito čiščenje motorja (npr. med 120.000 in 150.000 km) in prepolovitev intervala menjave olja (na 10.000 km), saj mu boste s tem praktično podvojili življenjsko dobo. Pa ne bojte se ga (vsaj občasno) pritisniti na obrate ...
To zadnje velja za vse avte nasploh. Sploh pa za tiste, kateri imajo turbino.
Jaz svojega nič ne šparam. Tud ne gledam ali je vroč ali mrzel (pri ugašanju in tiskanju) in zgleda mu že paše tako.
Ma ta k mi je delou ta auto je ze 500 mazd skp sestavu in ni meu problemu..je moj osebni prjatu tku da vem kaj dela in tudi ce bi narobe sestavi bi se takoj napaka pokazala
Jap to je tut opcija ampak me pri v60 moti ker je premajhen prtljaznik za familjo..ga ima fotr tku da mi je ok drgac
Verjamem da nimas vec zaupanja v avto. Po eni strani si vlozil ogromno zivcev, denarja,casa, in vsega. Po drugi strani pa nimas vec zaupanja v avto. Enako se mi je zgodilo z mercedesom, potem sem raje menjal. Vcasih je to najboljsa opcija. Vse dobro ti zelim.
Podobno se mi je zgodilo pri znamki bmw. In se mi je zameril totalno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ga še najdeš kje. Pri nas ga ima en možakar. Kadar se za njim vozim lačen ratam, ker diši po krompirčku zadaj .
Popravljeno od FuManchuPovezava za deljenje
Deli na druge strani