Skoči na vsebino
Praske DIY rešitev
Napisano

Nevem kako se nanaša ta mazdina korektura, ponavadi na pikice paaske naneseš barvo oz lahko z kakim fajn našpičenim zobotebcem ali za to primernim orodjem, ko se vse strdi je pa treba še spolirat odvečno barvo dol.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je NevLado napisal:

En grafe lima za dpf, drug prek telefona olje gleda...isuse bože jst se vsedem, segrejem motor potem si pa dam duška in uživam v zvoku blokade na bencinarju :lol:

Jst bom tudi užival ko ga bom peljal po soški do Ajbe in ga spustil po bregu dol.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smola na avtu
Napisano

Salnino in putr na avto pa bo dišalo kot za zajtrk :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smola na avtu
Napisano

Imaš zato namenska čistila. Aceton ti bo barvo dol pobral :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2016, 2.2, Skyactive, izgublja moč, ne pospešuje
Napisano (urejeno)

20220906_182801.jpg

20220906_182811.jpg

Na drugi sliki je in konektor je črn,..zdej al je bil menjan al ne za 100 ne vem

ps: po posnetku na youtube naj bi bil DPF senzor tisti ki sem ga priložil na prvi sliki?

Popravljeno od TiEn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bom kar temo si sposodil,.. avto mi normalno deluje in pospešuje recimo na avtocesti od 90 do 180kmh kot nič. Ko mi pa izvaja regeneracijo pospešuje do 140 ob rahlem cukanju pri 140zablokira lahko zabijem pedalko do konca in ker noče pospešiti(mogoče pride  na 145kmh po kaki minuti). Any ideas prej k zapelem v sočo 🤪 ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano

Mene sam regenercije jebejo(tudi samo izvajanje in bi rad prišel do rešitve 😡), drugače razen zamenjanega senzorja nobenih drugih težav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano

Jaz če bom še naprej delal tu ko delam 30km do 45km dnevno,..al mi bo spet zabasal dpf al pa bom mogu bencinca kupt 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je dvorjan napisal:

Pa Mobil 1 olje bi jaz tudi priporočil za 2.2 dizla.

Mobil 1 ESP stavim jaz notr po priporočilu tukaj na forumu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

No bom pogledu datume,..važno, da je olje pravo pa da gre avto v petek lahko na servis :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.