167k km, nevem če je bil menjan takrat tudi senzor bi moral vpršati mehanika, ampak ja nekaj ne štima in je povezano s samo regeneracijom ker ko je ni avto piči prav lepo
Ne napake ni javilo nobene, sito je čisto, podložke injektorjev zamenjane(da ni kaj tukaj), sesalni kolektor ščiščen, dpf sm tudi sčistil (sice rnekaj časa nazaj že)
Bom kar temo si sposodil,.. avto mi normalno deluje in pospešuje recimo na avtocesti od 90 do 180kmh kot nič. Ko mi pa izvaja regeneracijo pospešuje do 140 ob rahlem cukanju pri 140zablokira lahko zabijem pedalko do konca in ker noče pospešiti(mogoče pride na 145kmh po kaki minuti). Any ideas prej k zapelem v sočo 🤪 ?
@Alex autodoc jih ima tudi od Bosch, nas jih je par iz foruma že kupilo tam.
Mene sam regenercije jebejo(tudi samo izvajanje in bi rad prišel do rešitve 😡), drugače razen zamenjanega senzorja nobenih drugih težav
Zna bit ja da se ti izteka leto od servisa.
Popravljeno od TiEn
Mogoče pa sam ni tolk ažuren glede na to da je bil nazadnje online 6dni nazaj ,..pomoje sploh neve več za ta forum haha
Eni si ga vržejo na sliko porabe k žene ni zravn 😛
Men je danes pilo 12,1l po avtocesti iz gorice proti Vipavi
Jaz če bom še naprej delal tu ko delam 30km do 45km dnevno,..al mi bo spet zabasal dpf al pa bom mogu bencinca kupt 🤣
No bom pogledu datume,..važno, da je olje pravo pa da gre avto v petek lahko na servis
Ja nekdo z foruma mi ga je predlagu nek alez al alesš al neki tazga
Ok jutri naročim ker poštnine ni in cena se mi zdi odlična,..ceneje kot na motornaolja
Ubujam temo,.. je že kdo kupoval pri teh ?
Mobil - Motorna olja - Avto Markovič d.o.o.
Me zanima tudi če sta ollji Mobil EPS 1 -> 5l in 1l isti(ali tisti economy pomeni sam ekenomsko litrsko pakungo),..sem jim pisal mail pa niso ravno ažurni
Če boš kupoval tukaj pokličeš majstra direkt na telefon pa ti pove ceno tapravo,..sam tolk za info. Jst sm za olje menjalnika dal precej majn kot imajo oglaševano na spletni.
Jst letnih sploh še nisem dal gor pa bo še trajalo prej k jih dam. Sem mel operacijo gkležnja pa avto tam na parkingu stoji Vprašanje če sploh še vžge
Imam isto. l 2014, kot da bi bil droben pesek čez celo šipo, pa je kar moteče.
Zgleda kot zatič ki drži plastiko čez volanski obroč
Men je naredil menjavo olja in filtra pri AT menjalniku moj mehanik, ne bev ne mev da bi bilo kaj zajebano 😄
Če bi šli obrati na 0 se bi motor ugasnil 🤣😂
Pri izpiranju bi moralo iti 7l, se mi zdi da je bilo nekje omenjeno na forumu. Naj nekdo potrdi/ovrže
Napisano
Kje pa naj bi to pogledal? Se priporočam za kako sliko za referenco.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani