Načeloma imajo skladišče v Berlinu. Jaz sem več ali manj dobil vse v roku 5-7 dni. Ponavadi sem dobil paket od autodoca hitreje, kot pa paket iz mimovrste.com ...
Dva skladišča majo.
Berlin in eno na poljskem:
2018: AUTODOC establishes new logistics location in Szczecin, Poland
Razen par svetlih izjem, so vsi ostali uradni servisi nateguni. Da ne govorimo o tem, da tri četrt tam zaposlenih mehanikov razen menjave olja in filtrov nima pojma o šraufanju.
Meni so razbili drugič, ko so menjavali levi motorček ogledala, steklo ogledala.
Nato sem moral čakati dodatnih deset dni, da so dobili novega. Kakšni amaterji v Kp. 🙄
Če bi bil pri Ferku, bi te vodja servisal ziher prepričeval, da je bilo zadaj napokano in da moreš sam novega kupit.
Tako da zdaj res ne vem kaj narediti. Mogoče da poskusim s kaskom, če bi šlo skozi. "Me je en ruknil v ogledalo na parkingu". No, saj me večkrat tudi so.
Ogledala grejo pod stekla in svetlobna telesa, tako da ni potrebe po kaskem in odbitni franšizi.
In zdaj vprašanje: a je pri avtu ravno tako pomembna ustrezna izbira moči (da ni predimenzioniran, mogoče raje malo poddimenzioniran) kot pri kotlih za centralno ogrevanje ali to vse skupaj nima bistvenega vpliva?
Hja. Verjetno premočni tud niso fajn, če niso redno prezračeni.
Poznam pa zgodbe ko so zelo švohne preobremenili. Gor prikolica, pun kuferaum pa na morje in so mašino prežgali. Celo nekje imam v glavi, da je tudi en mehanik nekaj na zurnal24 pisal o tem....
Prvo očisti loputo. Potegni dol kleme iz akumulatorja za 10 min. Tak se je na Alfi naredil reset brez OBD. Potem vozi. Če bo težava še prisotna, čisti LMM.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje zarjaveli?
Zgoraj so tak 1cm široki, potem je to lahko samo tam ko se felna gor šraufa, nižje od naležne površine ploščic?
Če pa je naležna površina, pa so čeljusti zaštekale.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani