Ja sej sem sedel in to ohoho časa, predno sem uspel prijavit avto, naredit profil, skonektat z appom, narest povezavo. In ker sem bil neučakan sem mislil, da sem pač intelektualno omejen, ker mi to ni ratalo s prve. Pol sem šele opazil, da je treba slabe pol ure počakat, da se vse posinka. V glavnem, deluje zdaj.
A se mi to splača, ker rabim samo za 14 dni met oba avta registrirana? Po moje bom naredil takole, da Superba registriram pač brez popustov, potem pa naredim prepis Mazde, prenesem bonus in zahtevam poračun iz police za Superba in za ostanek police za Mazdo.
A si vsaj karavana vzel sedaj, ko si ga v sedmih letih glih vzljubil. Vem kako je to. V sedmih letih se ženske naveličaš, karavan ti pa k srcu priraste.
hehe, to pa ne je kar HB limo... pa še popolnoma brez kakršnihkoli strešnih sani je.... ❤️❤️❤️
Pa ja ne češke greške. Ko na touru vsi vozijo škodilake, pa da ne brskaš preveč naokol kaj bi kupil.
Pa cca 20 Superbov s toura so polimali pri nas. Tako, da šablono majo in jih samo še obiščem, da mal polepmo zadevo. Bo bla kr dobra zaščita pred kamenčki.
Ja rad bi zavaroval s polno bonifikacijo. Al se da kako drugače? Nikoli namreč še nisem imel dva avta s polnim kaskom nase registrirana pa žal ne vem a sploh gre, da sta oba s polnim bonusom.
V kolikor sem bil jaz seznanjen, se to da, moraš pa potem v 30 dneh prvi avto prodati oziroma odjaviti. Je pa verjetno to odvisno tudi od zavarovalnice.
Ja to rabim, odlična informacija. tnx. Preverim kaj se da.
Hja sej, zdajle sem ravno dobil še eno ponudbo za odkup (očitno je bila cena silno ugodna 😉). Ampak OK, dokler ne dobim denarja na račun je še vedno zadeva nekoliko priprta.
Mali problem je samo, da moram odjavo naredit, da ne morem takoj prepisa opravit.
V glavnem, Superb je ravno prispel in ga že pripravljajo. Tako, da verjetno v ponedeljek ali torek prevzamem.
Sem pa ravno uspel tudi Mazdo prodat. Kupil jo bo sodelavec, ki je šel ravnokar zdajle na dopust, tako da bom avto odjavil in prepis narediva v začetku avgusta.
Načeloma da, ker pri nakupu nikogar ne nategujem, če nižam ceno. Prodajalec bo povedal ali mi bo prodal za toliko al ne. Pri prodaji imam pa filozofijo, da cen ne navijam. To pa zato, ker ne morem dat garancije in raje spustim tisočaka ali dva pa da dobi kupec občutek, da če bi kaj bohnedaj slučajno šlo narobe, da ima vseeno nekaj lufta za popravilo.
Ne mislim nikogar nategnit in tudi če grem nekoliko v svojo škodo mi vsaj notranje zadovoljstvo pravi, da sem naredil pravilno. To pa je več vredno kot jurja al pa dva več v žepu.
Po pravici povedano, se mi ne da, da bi na koncu dobu 500€ več pa bi se zraven jebal še s takimi, ki bi mi ponujali 10k€ al pa 11k€ v stilu: "pa daj majstore, pa nemam više para a pod hitno mi trebaju kola"
Takole je tole - prišel je čas, ko se bom poslovil od svoje šestice, ki mi je odlično služila in bi želel, da bo v veselje še komu drugemu. Mi je sicer mal hudo, ker gre od hiše res dober avto, ampak pač tako je to, ker življenje gre naprej.
Avto ima 100.000km in je redno servisiran na pooblaščenem servisu Interclass. Je pa s tehničnega stališča tole najbolj trpežna Mazda od vseh treh, ki sem jih imel, saj edina stvar, ki je bila menjana izzven rednega servisa so bile zadnje zavorne klešče in v vsem tem času skoraj sedmih let lastništva je to edini izredni dogodek in še ta je bil garancijski.
Letne gume so stare eno leto, dodatno zraven dam komplet zimskih pnevmatik na alu feltnah, ki pa so bolj kot ne potrebne menjave zaradi starosti.
Tukaj jo ponujam, če koga zanima, ker drugače jo dam v račun pri nakupu novega. Ne bom bil pohlepen pri ceni in ne mislim tukaj karkoli nategovat ter se pogajat za ceno. Zato jo dam za natančno toliko kot mi ponujajo, če jo vzamejo v račun in to je 12.000€. Na Avto.netu ne bom prodajal, ker se ne mislim prerekat s preprodajalci in izgubljat živce, tako da če koga zanima mu jo prodam z veseljem, če ne bo pač šla v račun ob menjavi avta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fajn bi blo, da objaviš kakšno ceno, da ne bo folk klical pa mislil, da si mu dal številko lokalnega zlatarja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani