Skoči na vsebino
Čoln gumenjak
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Rabim potem še namensko prikolico za prevoz?

Ja in to Češko... :hudicek:

Sorry @Shrek si nisem mogel pomagat 🤣. Ampak vseeno bi bila pa kaka slikca vredna več kot 1000 besed.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P: Sončna očala RayBan
Napisano
pred 5 urami je Matick napisal:

Te ki jih imam zj na glavi so 54/16 145. 

Se pravi, cez okvir so 145mm. Ti jih pa po dopustu pomerim z metrom, pa se mal poslikam dejanska ocala

Tole je sicer več ali manj OK, ampak glavni podatek mi manjka in to od leve do desne strani. Recimo M ima cca 134mm, L pa 149mm. To je centimeter in pol razlike, kar pri meni pomeni ali jih lahko nosim ali pa ne.

image.png

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P: Sončna očala RayBan
Napisano

Men je to res pomembno, ker mam ogromno glavo in so mi že L velikosti komaj dovolj. 

Sej vem, da te mučim, ampak a lahko samo z metrom zmeriš od enega konca do drugega kolk mm je.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P: Krompir
Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

Ja...koliko gre na vrhu Vrhniškega klanca? 

....nč kej dost, če božaš ženo po kolenu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P: Alu platišča 16coll
Napisano
pred 27 minutami je Slivka napisal:

Ja, res je, ena luknja za vijak ti manjka.

To so originalna 16-colska aluminijasta Mazdina platišča:

IMG_20250423_181141098.jpg

Ma to ne šteje, ker imaš dimenzije platišč od Ford Rangerja. Prave avtentične Mazde imajo 5 lukenj. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A nisem to napisal že v enem od prejšnjih postov? Proizvajalci so namreč ugotovili, da večina voznikov ne vozi v obrate, ampak imajo raje nizke do srednje obrate kjer je vse bolj uglajeno. Zato so turbaki recimo odlični, pri NA pa za doseganje željenih moči enostavno moraš v zgornji del območja obratov. Tako je 2.0 motor izpadel bolj anemičen kot ne in edina rešitev je povečevanje kubature, če se odpoveduješ turbom in kompresorjem.

In to je tisto kar razlagam, da je Mazda preveč prefinjena znamka, da bi se ves čas vozili rohneče v visokih obratih. Enostavno ji ne paše (OK mogoče Miati) zato pač je za moj filing ustrezen ali 2,5 motor ali Turbodizel ali 2.0X- Vse ostalo je pa bolj ali manj za pozabit razen, če je voznik totalno nezahteven in mu je dovolj le da se premika.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodam PS5
Napisano

@Janez007 Sej veš kako to gre... on prav 800, ti rečeš 100. Pol pa 700, ti njemu 150 itd in se pol tam nekje pri 350€ najdeta.

NevLado je bil letos v Turčiji pa se je poleg dopusta naučil tudi trgovskih trikov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.