Se pravi, cez okvir so 145mm. Ti jih pa po dopustu pomerim z metrom, pa se mal poslikam dejanska ocala
Tole je sicer več ali manj OK, ampak glavni podatek mi manjka in to od leve do desne strani. Recimo M ima cca 134mm, L pa 149mm. To je centimeter in pol razlike, kar pri meni pomeni ali jih lahko nosim ali pa ne.
Ej, a jaz voham en klubski dragrace? A se da kakšno stezo najet pa gremo take fore sprobavat. 50km/h do 100km/h v peti prestavi al pa v četrti. Na koncu ga bomo pa še zmerili... mislim, gorivo v tanku, da vidmo kdo je kolk porabil.
A nisem to napisal že v enem od prejšnjih postov? Proizvajalci so namreč ugotovili, da večina voznikov ne vozi v obrate, ampak imajo raje nizke do srednje obrate kjer je vse bolj uglajeno. Zato so turbaki recimo odlični, pri NA pa za doseganje željenih moči enostavno moraš v zgornji del območja obratov. Tako je 2.0 motor izpadel bolj anemičen kot ne in edina rešitev je povečevanje kubature, če se odpoveduješ turbom in kompresorjem.
In to je tisto kar razlagam, da je Mazda preveč prefinjena znamka, da bi se ves čas vozili rohneče v visokih obratih. Enostavno ji ne paše (OK mogoče Miati) zato pač je za moj filing ustrezen ali 2,5 motor ali Turbodizel ali 2.0X- Vse ostalo je pa bolj ali manj za pozabit razen, če je voznik totalno nezahteven in mu je dovolj le da se premika.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa samo 122KM in torqueconverter avtomatik. Dobitna kombinacija za dolgčas.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani