Skoči na vsebino
P: CX-5 G194 AT 2019
Napisano

Tole je še predzadnji facelift. Dvomim da je tole oprema Takumi plus, sicer sam spremljam modele od zadnjega facelifta dalje, kjer bi tole  bila Homura, če bi imela črn strop.

Se mi zdi pa cena korektna.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Če začasno obeh avtov ne boš mogel imeti zavarovanih s polnih bonusom, bi jaz Škodo prevzel, vendar registriral potem, ko bi Mazdo prodal. 14 dni bi se mogel voziti še z Mazdo ter zraven gledati nov avto doma, bi pa to bila najcenejša varianta. Edini dodatni strošek bi bile preizkusne tablice, da Škodo pripelješ domov.

Nekateri prodajalci pa gredo tudi toliko na roko, da s predajo avto nekaj dni počakajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 36 minutami je Boss napisal:

Hja sej, zdajle sem ravno dobil še eno ponudbo za odkup (očitno je bila cena silno ugodna 😉). Ampak OK, dokler ne dobim denarja na račun je še vedno zadeva nekoliko priprta. ;)

Mali problem je samo, da moram odjavo naredit, da ne morem takoj prepisa opravit.

Če je problem samo v tem, da bi od Mazde prenesel bonifikacijo pri zavarovanju, preveri na tvoji zavarovalnici, če lahko preneseš bonifikacijo na Škodo.

V kolikor sem bil jaz seznanjen, se to da, moraš pa potem v 30 dneh prvi avto prodati oziroma odjaviti. Je pa verjetno to odvisno tudi od zavarovalnice.

Drugače pa veliko srečnih kilometrov z novim vozilom in čim manj izrednih obiskov na servisih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.