Skoči na vsebino

kdor od SLO navija bodisi samo za enega ali samo za drugega, itak nima pojma kaj je šport, še manj pa kaj tadva modela sploh delata v zadnjih letih.....(sam spremljam kolesarstvo od Valjavca dalje, in takrat je bil že super uspeh ko je bil on na Tour-u med top 10 in to je bil takrat doseg SLO kolesarstva....).....vse kar sta pa Rogla in Pogi dosegla v zadnjih 5 letih je pa noro....(sploh če to primerjaš z kao najboljšimi kolesarskimi nacijami)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 8 minutami je Boss napisal:

Če mene ciljate s temi FB opazkami žal ne bo pilo vode. Imam account na FB, ko je bil še frišen in zadnja moja objava je bila leta 2008 s slikami moje druge MAzde 6, ko je bla kupljena nova. Nimam računa ne na X, ne na IG, ne na TikTok in drugih pizdarijah... OK ja ga imam na LinkedIn, ampak mislim, da to glih ne šteje ali pač.

Sem pa za časa kovida bral predvsem The Lancet in BMJ, kjer so precej zanimive raziskave in kar je še najbolj zanimivo, kako so se te raziskave spreminjale z leti in ugotovitvami tako glede kovida kot glede mRNA cepiv. Ampak ne bom utrujal s tem.

tudi LkdIn je v zadnjih 3-4 letih padel za dva, tri nivoje, tako da....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano (urejeno)

Nekdo je obljubljal da bo ze ne vem katerega leta plaval v njej, cccc...edino Strel lahko gre tja notri....da ne bom na pamet 🤣😂....

××××××

Jankovićeve napovedi o kopanju v Ljubljanici sicer segajo že v leto 2006. Še preden je postal župan prestolnice, je leta 2006 v predvolilni kampanji namreč napovedal, da bo Ljubljanica leta 2012 primerna za kopanje. Obljuba se do takrat ni uresničila. Pred zadnjimi lokalnimi volitvami jeseni 2022 je Janković dejal, da se bo v reki, ki teče skozi glavno mesto, mogoče kopati leta 2024....

×××××

in tako dalje zdaj je letnica 2026😉🧐😂

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Tilen5 napisal:

Mene je prvič matralo koleno ker sem si ga na treningu razdražu(zadnja loža) pa sem dal mal kolo na stran. Bo treba nazaj počasi.

Medtem pa:

Screenshot_20250420_135529_Suunto.jpg

Kaj točno delaš v fintesu za ene vaje, jaz imam doma "fitnes" benč/veslač mizo ter "ukrivljeno štango" za triceps/biceps in delam tole vsak delovnik (pon-pet), tako da nekako premečem 25t uteži na trening, pa zraven še nekaj sklec, trebušnjakov in valjček....(aja ponovitev je po 40 na serijo, tako da benč trenutno 60kg (cilj je 75)....)

null

image.png

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes naredil redni servis na 195.000km in dal poleg rednih zadev majstru še luči spolirati, in sem več kot zadovoljen, zgledajo kot nove :) 👍, avto je pa tako vreden par k € več, cccc

null

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko sem bil 14.dni nazaj v Munchen na službenem obisku pri DE firmi imajo v pisarni vse mize opremljene z monitorji in Microsoft dockingi za MS Surface tablice.....folk večinoma dela od doma, ko pridejo v pisarno si rezervirajo mizo za katero bodo delali....zelo zanimiv koncept in težko primerljiv z konceptom dojemljivosti večine SLO firm....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 14 minutami je Slivka napisal:

Ko je v članku ravno omenjen Šentviški predor: a mi zna kdo razložit, zakaj se s Celovške ceste, če greš iz centra ven, ne da zavit na obvoznico v smeri proti najlepšim krajem, se pravi proti Gorici? Lahko zaviješ edino proti Kranju ali pa naravnost proti Mednemu pa potem obračat...

Bojda niso odkupili vseh parcel (vsaj tako sem jaz slišal), se pa sedaj to ureja oz. gradi, tako da naj bi bilo enkrat v kratkem tudi to urejeno in se bo dalo zavijati tudi desno....v najlepše mesto na svetu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano

Jaz imam Bosch (wat/wtw serija 6, pralni je iz španije, sušilc iz turčije) in za enkrat delujeta v 9.letu bp (trkam na les)....je pa res da klasika brez sodobne navlake (ala wifi, app, itd...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vezano na tole temo spodaj se lahko pohvalim, da sem dobil večino stroška sanacije povrnjeno s strani zavarovalnice (800€; Sava; pri čemer je za moje pojme zelo pomembno vlogo odigral agent, ki ga imam in ga tudi osebno poznam, sicer vpašanje kako bi se izteklo....?), komunala pa je zahtevek gladko zavrnila z nekim zelo posplošenim dopisom/odogovorom, sem pa sedaj dal kolegu odvetniku, če se bo iz tega kaj razrešilo.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Nevem kolk ma pogačar jaz imam 71kg pri 175cm :D

Drugač pa ja delam magister ob delu.

Vsaj 5 preveč za Pogija, za Rogliča pa še kaj več😅🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.