- "Dragi Božiček! Pustila sem ti malo mleka in piškote na drevesu, pa tudi malo korenčka za tvoje jelenčke tam zunaj. Suzana"
- "Draga Suzana, Po mleku dobim izpuščaje in korenje povzroči, da mi jeleni ser..jo v obraz med vožnjo na saneh. Misliš, da si mi naredila uslugo? Pusti mi raje steklenico žganega. Božiček"
- "Gospod župnik, kakšna je razlika med mamo in atom?"
"To je pa težko razložiti."
Janezek še vedno vztraja, zato župnik popusti:
- "Dobro. Kakšno številko čevljev nosi tvoja mama?"
- "38."
- "Kaj pa ata?"
- "43."
- "No vidiš, Janezek, med nogami je razlika."
Mama nekega dekleta, ki dosega zelo dobre rezultate na univerzi v sosednjem mestu, reče ponosno svoji znanki:
- "Vsakič, ko dobiva z možem pismo od najine hčere, morava pri branju uporabljati tudi slovar."
- "Vidva sta pa res srečna, midva pa morava vsakokrat, ko dobiva pismo od najinega sina, uporabiti bančno kartico..."
- "Kako je bilo v kinu? Si spoznala kakšnega novega?"
- "Grozno je bilo! Trikrat sem se morala presesti!"
- "So te nadlegovali?"
- "Ja, ampak šele četrti..."
To bi morali javno objaviti, kje te bombe so in da bodo zaradi varčevanja čez vikend umaknili policijsko varstvo. Potem sta pa dve možnosti: ali bi bombe čez vikend izginile ali pa bi počilo in bi naravna selekcija opravila svoje. V vsakem primeru v ponedeljek zjutraj bomb ne bi bilo več tam...
- ''Prosim pojasnite, kaj se je zgodilo tistega dne, ko so vas prijeli v lekarni.''
Obdolženec pojasni:
- ''Takole je bilo: Tistega večernega dne je bila poledica na pločniku. Spodrsnilo mi je in pri tem sem padel in z glavo razbil izložbo lekarne. Ker me je bolela glava, sem vstopil v lekarno in vzel tablete proti glavobolu. Ker pri sebi nisem imel denarja, sem odprl blagajno, da bi v njej pustil listek s svojim naslovom. In takrat so se pripeljali policisti in me prijeli kot zločinca...''
V Novi Gorici so prenovili celo železniško postajo. Šef postaje je na koncu perona zagledal star WC. Pokliče sodelavce, da jim pokaže, kako bo njihov WC s pomočjo granate, ki jo je našel v bližini, zletel v zrak. Bum! Deske letijo na vse strani. Na deski, ki je bila na sredi, pa sedi neki dedek in reče:
- "To pa je bilo hudo. Še sreča, da ga nisem spustil v čakalnici..."
- "Nekoč smo se vozili v tiste kraje, kjer je bilo moč kaj videti!"
- "Kaj pa zdaj?"
- "Zdaj se pa vozimo samo še tja, kjer je možno najti kaj parkirnega prostora..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
- "Dragi Božiček! Pustila sem ti malo mleka in piškote na drevesu, pa tudi malo korenčka za tvoje jelenčke tam zunaj. Suzana"
- "Draga Suzana, Po mleku dobim izpuščaje in korenje povzroči, da mi jeleni ser..jo v obraz med vožnjo na saneh. Misliš, da si mi naredila uslugo? Pusti mi raje steklenico žganega. Božiček"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani