Ameriški proizvajalec električnih avtomobilov Tesla bo v ZDA odpoklical 54 tisoč vozil, da bi...
Evo, toliko o šmensi fensi avtih🥴
Električno sranje. Pol pa delajo z njimi kolone na avtocestah, ko vozijo 100 /110, da se nekako pri plazijo do naslednje polnilnice.😬 Če nisi poznal stresa. do sedaj, si le omisli električni avto. 😉
No in ti se potem cudis zakaj imas toliko sodelavcev doma in da imajo "tezji" potek. Ja valda, da so doma in vlecejo bolniske, ce pa nesme kasljati in kihati na sihtu...
Meni kar odgovarja kot je. Jih je pa že kar nekaj "odletelo", ko so vlekli bolniške v nedogled.
Haha burleska... ne vem če ste opazili, ampak če greš na HAG in imaš smrkav nosek moraš za 72 ur v izolacijo tudi če je test negativen. Se pravi po domače povedano tudi vsi dejansko prehlajeni (upam, da nekateri še verjamete, da prehlada nismo izkoreninili) morajo obvezno v tridnevno izolacijo. In tu sploh še ni konec heca... če imaš še vedno smrkav nosek spet na test in ponovi vajo. Tole je milo rečeno obsedenost odločevalcev, ki niso zgubili samo kompasa ampak še radar, navigacijo in zdravo pamet skupaj.
In če si pozitiven na HAG-u si moraš PCR plačat sam, če želiš, da ti status prebolevnika velja tudi v EU. To je tihi način, kako izničiti P pogoj. In kaj se zgodi pol, če je PCR negativen ? A ti pozitivni HAG sploh še velja? Al si se zajebal in ostal brez P statusa vsaj v Slo. Mah resno, drkanje v glavo je vse to.
Pri nas v firmi moraš, preden stopiš v firmo, podpisati, da si zdrav. Tako je že skoraj dve leti. V bistvu, tudi če si samo prehlajen, ali pa, če si samo bruhal in si sedaj ok, ne smeš vstopiti. Saj vem, da ni smrtno nevareno, a tudi sam raje vidim, da mi ne kašljajo, kihajo in šmrcajo pred nosom. In pa, seveda vsakodnevno testiranje (tudi 3x cenjeni, prebolelniki). Tako, da smo kar omejili sedaj v zadnjih dveh-treh tednih okužbe.
Boss, nekateri lahko gremo še vedno v tujino in to bomo izkoristili za smučanje že to soboto. Cela familija.😉
No, če potegneš črto celoten sistem šiba po neki "tanki" vrvici, ki se lahko kadarkoli vtrže. Nemčija je zaradi vetrnih res v kurcu. Sreča, da imajo na okoli jedrske elektrarne....
Nemčija in Avstriji imajo zadnja leta probleme z elektriko. Ni pa, to problem v celi Evropi. Kdor nima toliko "zelene" elektrike je na konju.
In v Evropi naj bi vsi prešli na električne avtomobile. 🤣🤣
Je pa zanimivo nekaj, kar sem ugotovil iz pogovorov med znanci in sodelavci. Če bi bila sedaj med korono na oblasti druga - leva opcija, bi bilo podobno število cepljenih, le da bi bila struktura cenjenih drugačna.
Uf blizu mene so mahali z vrečo polno denarja.....
Jaz sem najprej pomislil da bi bil to lahko jaz, ko se še ni vedelo od kod je srečni dobitnik. Potem sem pa ugotovil, da je potrebno loto najprej vplačati. 🙄
Ja točno to, nisva se razumela s prve. Hočem dopovedat, da folk soli pamet "lej v Romuniji ni krize k niso precepljeni". Kriza je bla in kriza še bo. Nerelevantno je metat situacijo, dejanska primerjava 1:1 bi bila zahod recimo 1. januar in vzhod 14. januar. Ker tja prihaja z zamikom.
Bojim pa se, da bo v Romuniji še slabše kot drugod, zaradi slabe precepljenosti. Trenutni vpliv na omikron ima žal in samo 3ji šus pfeizerja, za ostalo pa vemo, da ne spremeni nič.
Ja, to so prav smešnice, ko primerjajo Romunijo, kjer omikron sploh še ni pričel z svojim osvajalalskim pohodom. Potem pa, ko bo tam najhujše, pa antivaxarji uha dol in jok pa glavo pod povšter.
Jaz pišem eno ti pišeš drugo, samo to še povej, da bi brez cepiva bilo manj umrlih pa si zmagal.... 👌
Jaz sem realn in imam odprte oči nisem pa črnogled in sem ti napovedal odprtje čez cca en mesec😉ni to super po dveh letih zapora.. 😁
Moje mnenje je podobno. Večina cepljenih je optimistov (zaupajo cepivom, naredili so nekaj, da se ta kovid ustavi, ne verjamejo raznim teorija zarote, ne napadajo zdravstvenega osebja in ga ne žalijo.Čeprav se je na koncu izkazalo, da cepivo proti (omikronu ni vsemogočno, proti prejšnjim variantam je bilo zelo) jim ni žal, da so se cepili. To bi večina optimistov ponovila. 😉
Večina cepljenih preboli lahkotno omikron, necepljeni imajo nekateri lahko hujši potek bolezni.
Necepljeni se sedaj na veliko tolčejo po prsih, kako so oni vedeli, da cepivo ne bo delovalo. 😊 S tem upravičujejo samo svoj strah pred neznanim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Električno sranje. Pol pa delajo z njimi kolone na avtocestah, ko vozijo 100 /110, da se nekako pri plazijo do naslednje polnilnice.😬 Če nisi poznal stresa. do sedaj, si le omisli električni avto. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani