- "Je res, da tvoj sosed prvi seže v žep, ko izve, da kdo v bližini rabi pomoč?"
- "Res je. Res je pa tudi to, da potegne denarnico iz žepa šele, ko mine nevarnost..."
- "Le kaj te je prijelo, da si se poročil s sosedovo Špelo?"
- "Zakaj pa naj se ne bi? Je kaj narobe?"
- "Narobe sicer ni. Le toliko je stara, da bi ti lahko bila mati."
- "Že, že. Toda njena pokojnina je še enkrat večja kot moja plača..."
- "Letos sem ženi dovolil, da gre na nudistično plažo."
- "Toda, Joža, vedno si govoril, da je za tebe, pristnega Gorenjca nedopustno, da tam žena razkazuje vse, kar ima."
- "Res sem rekel nekaj takega, ampak tokrat nisem imel izbire."
- "Zakaj nisi imel izbire?"
- "Samo pomisli! Baba si je hotela kupiti trojne nove kopalke!"
- "Žena mi je pobegnila z vsem denarjem. Se človeku sploh lahko zgodi še kaj hujšega?"
- "O, seveda se lahko."
- "Kaj pa?"
- "Da se ti vrne in to brez denarja..."
Hja, ali dobiš 1.000€, pa plačaš 400€ kazni zaradi izrabljenih gum ali pa dobiš 800€ pa brezhibni tovornjak - kateri primer je boljši?
Čeprav, kolikor je meni znano, dobijo vozniki več kot 1.000€ na mesec...
Čeprav je pa res, da gre denar zelo težko od direktorjev in so pripravljeni zaposliti kogarkoli, samo da bo delal za drobiž. Kako pa potem "Kogarkoli" dela in koliko škode naredi zraven, tega se pa zavedo, ko je že prepozno. In potem iščejo nekoga, ki bi delal še za manj denarja...
Vsaj za dve podjetji vem, da TAKOJ zaposlijo voznika C in E kategorije in vem za eno podjetje, kjer ti TAKOJ plačajo, da gres delat izpit D kategorije in potem voziš zanje.
Ne poznam pa nobenega podjetja, kjer bi razmišljali, da bi mogoče zaposlili kakšnega univerzitetnega diplomiranega politologa.
Hja, to je tako, ko se delavci še niso posodobili.
Nekoč so šefi lahko zahtevali od šoferja karkoli in šoferji so to morali narediti, ker bi drugače ostali brez službe. Danes bi si lahko šoferji privoščili pogoje, kakršnih v zgodovini še niso imeli. Ker jih manjka. In če šef zahteva nekaj, kar se šoferju ne zdi prav, lahko jutri dobi službo drugje...
Samo škoda,ker ni nosilnost večja...če bi bila vsaj 200kg,bi mogoče kupil stresni šotor🙄...tako pa lahko samo pozabiš....ali ima kdo kako drugo idejo....?
... ... ... ...!😃👍
Da bi na streho naložil 200 kg in vozil naokoli? Saj bi se kaj oglasil glede tega, ampak moram biti lepo tiho. Ker jaz sem jih vozil 300 kg... Je pa res, da na BTjki, ki je v bistvu tovorno vozilo, pa je namenjena tovorjenju...
Kar se pa strešnega šotora tiče, se pa ne sekiraj. Šotor sam po sebi tehta 40 kg (tavečji, manjši so lažji) in jih lahko lepo prevažaš. Ko pa se ustaviš, pa lahko mirne duše zlezeš na streho. Avto na mestu zdrži še en enak avto na svoji strehi. Drugo je med vožnjo, kjer so udarne jame, ležeči policaji, ovinki, ... Ko pa je parkiran na mestu, pa zdrži. Če torej ne boš ponoči prav divje obdeloval žene, se nimaš česa bati.
So pa strešni šotori kar draga zadeva. Jaz sem že premišljeval, da bi se ga lotil v "samogradnji"...
Čeprav pri želodcu ni blo krivo javno zdravstvo. 😉
Kdo pa?
Božiček?
Poplava v Sahari?
Suša v Amazoniji?
Možakar je šel na pregled v javno zdravstveno ustanovo, poseg je plačal ZZZS. In možakar je tej javni zdravstveni ustanovi zaupal, da ima usposobljeno ekipo in primerno opremljene laboratorije. Ta javna zdravstvena ustanova pa je vzorce poslala podizvajalcem.
Zdaj pa zgodbo malo obrnimo. Ti kupiš Mazdo. Pa se izkaže, da so Japonci nek del dali delati podizvajalcu v Mehiko. In ravno ta del ti crkne še pred iztekom garancije. Koga boš krivil za to: Mazdo ali Mehičane? Od koga boš zahteval, da to popravijo pod garancijo: od Mazde ali od Mehičanov?
Bi bilo pa zanimivo, če bi se raziskale kakšne povezave med vodilnimi v javnem zdravstvenem zavodu in podizvajalcem. Če bi kdo upal...
Ampak men je pa tole precej prijazno do voznika. lepo te opozori kaj je narobe in kaj moraš naredit in da maš še čas se odpeljat kupit liter olja. A ni boljš tole kot pa da takoj fašeš rdečo lučko pol pa upaš, da ni že prepozno.
Meni je še vedno bolj všeč Mazdin sistem. Vsaj dvolitrski turbo-dizel na Mazdi 5 je imel to odlično rešeno - vsaj za moje pojme. Na servisu si nalil olje do MAX in po 20.000 km je počasi prišel na MIN. Mi smo pri 340.000 km nalili do MAX in do prodaje smo pokrov motorja odprli samo enkrat - pa še to zato, ker je kupca zanimalo, kakšen je in če kaj pušča olje...
Tale FucksWagen je pa kot majhen otrok: ves čas se moraš ukvarjat z njim in če mu ne posvečaš dovolj pozornosti, jo zahteva. Takoj in zdaj! In ga ne briga, če imaš ti druge plane... Veš, @Boss, meni se ta sistem ne zdi prijazen. Jaz bi rad imel zanesljiv avto, ki mi služi vedno in za vse. Ne pa načičkan multimedijski zabaviščni center na štirih kolesih, pri katerem nikoli ne vem, ali bo sploh prišel iz garaže in - kar je še huje - ali se bo vanjo vrnil...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako se zabavajo Gorenjci?
Čim bolj poceni...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani