- "O, Joža, tebe pa že celo večnost nisem videl. Pridi, greva na pijačo. Boš pil pivo ali radensko?"
- "Odvisno."
- "Od česa pa?"
- "Odvisno, kateri plača."
Za ostalo se ne bom oglašal, edino filter kabine gledam pa sem malo v dvomih. Mislim, glede na to, da je na njemu slika blondinke - misliš, da bo znal opraviti svoje delo?
- "Škoda, da nisem pritlikavec! Ti sploh ne veš, kako lep razgled bi imel!"
- "A ja?"
- "Kar poglej okoli sebe! Skoraj vsaka druga nosi miniko. Pa si zamisli, da si manjši od enega metra..."
- "Hčerka, mislim, da ne hi bilo slabo, če bi svojega fanta kdaj pa kdaj pripeljala v naš vinograd."
- "Ampak on ni za delo v vinogradu!"
- "Za strašilo bo pa dober..."
- "Če si hočeš zgraditi veliko kmetijo, moraš garati."
- "Jaz sem se ravnal po drugem načelu."
- "Kakšnem?"
- "Kmetijo sem visoko zavaroval, potem pa jo nizko prižgal..."
- "V salami, ki sem jo včeraj kupil pri vas, sem našel matico!"
- "To je samo še en dokaz, kako traktorji in stroji v kmetijstvu spodrivajo krave, konje in ostale živali..."
Otroci so obiskali kmetijo in ko se vrnejo v šolo, jih učiteljica sprašuje:
- "No, otroci, katere rogate živali ste videli?"
- "Ovna, kravo, kozo, bika in kmeta."
- "Kmet vendar nima rogov!"
- "Ima jih. Mamica je včeraj rekla, da mu jih je njegova žena že nekajkrat nabila..."
Kakšna je razlika, če si star 25 oz. 50 let?
Če te pri 25. letih pogleda ženska, se pogledaš v ogledalo in si čestitaš, ker očitno dobro izgledaš.
Če pa te pogleda pri 50. letih, pogledaš dol, da nimaš slučajno odpete zadrge...
Danes se v službi pojavi potreba po nekem posebnem pokrovu. In mi šefica reče, da bo naredila naročilnico, jaz pa naj naredim načrt, pa da se bo to dalo izdelat. Prej sem jaz pobral mere in narisal načrt na A3 format kot je ona spesnila tisto naročilnico na A5 formatu. No, v bistvu naročilnice še ni...
Upam samo, da nisem nazadnje za brez veze risal tisti načrt...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se že drugi dan zapored informiramo, pa fant še vedno ne ve, kam bi šel v srednjo šolo...
Po njegovem najraje nikamor...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani