- »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervoar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!«
- »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal: KURILNO OLJE.«
- »A si nor? … pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?«
- »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje …. ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili...«
Od kar so v decembru menjali kos za 2400€ (pa nočejo povedati kaj - še ceno sem zvedel čisto slučajno) so se težave nekako umirile. Od novega leta dalje samo še motorno olje tankamo in nafto dolivamo...
Dejansko dela nekaj več kot 0,25% mešanico. Na 390 litrov nafte gre 1 liter olja in 0,4 litra ad blue...
Blondinka si kupi prvi avto in se odpravi k prijateljici. Pol ure kasneje se oglasi svojemu možu, da je srečno prispela. Kasneje javi možu, da se je odpravila nazaj domov. Mož jo čaka in čaka in čaka in končno po petih urah končno blondinka pride nazaj domov. Mož jo vpraša, kaj se je zgodilo, blondinka pa vsa nejevoljna:
- "Mah, teli pri Mazdi so pravi idioti! Za naprej so naredili šest prestav, za nazaj pa samo eno..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
- “Gospa, vaš mož potrebuje mir in počitek. Izvolite recept za uspavalne tablete.”
- “Kdaj mu jih pa lahko dam?”
- “Gospa, recept je za vas...”
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani