Definitivno, raje nov ksiht, kot pa 30 let en in isti starokomunajzersko lopovski fris. Saj veš kako pravijo - lahko spraviš Janšo iz komunizma, ne moreš pa spravit komunizma iz Janše.
Včasih je fajn odnehat, ko vidiš, da ne gre. Ne pa met državljane za talce
Človek z integriteto in rrazumevanjem situacije pač to naredi in se ne oklepa stolčka za vsako ceno. Totalitarcev in avtokratov pa pomanjkanje podpore ne ustavi, ker so prepričani, da samo oni vedo kako je prav in tretirajo druge nenaklonjene njemu pač kot smeti. In to ni opis našega avtokrata ampak vseh takih in podobnih pa naj se pišejo Orban, Erdogan, Lukašenko, Trudeau, Ardern, al pa Putin, Biden, Kim, Jinping, itd.
Pa da @Alex ne boš preveč oporekal, kaj je in kaj ni totalitarizem mogoče samo ta definicija - totalitarizem je tam, kjer se ljudstvo boji oblasti, demokracija pa tam, kjer se oblast boji ljudstva.
Ja sej... 2 let omejevanja lajfa, delanje revežov, uničevanja malih podjetij, s.p. jev, kršenja ustave, človeških osnovnih pravic, delitev folka in jih hujskat enega proti drugemu, paničarjenja, zanikanja drugače mislečih, cenzure, totalitarizma, itd itd...
a zdaj pa bomo samo zamahnili z roko in rekli c'est la vie pa slepo naprej, dokler ne bodo "znašli" nove nevarnosti pa bomo spet leta izgubljali za nič.
Tudi po gripi in po katerikoli drugi virozi je to zelo običajno. Delovanje imunskega sistema izčrpava telo, manj gibanja in bolj poležavanje ter čajčkanje tudi ne pripomore k ohranjanju kondicije.
A smo to pozabili? Tako je bilo vedno tudi mnogo pred korono.
To je natolcevanje, sej ja vemo, da on tega ne bi nikol naredil. Kaj pa naj človek naredi, če ima premajhno plačo in si ne more privoščit večjega nabiralnika in da so ga nategnili, da je kupil Volvota, kjer je znano, da crknejo akumulatorji kar med vožnjo? 😉
Zdaj se bolj postavlja vprašanje, kje se je okužil? A je to bilo na petkovem protestnem kolesarjenju, al so bila kriva druženja po zidanicah, mogoče nespoštovanje vladnih ukrepov, se je preveč sprostil (tole dvomim, ker je zategnjen do konca). Ni nosil maske zunaj al pa je pil kuhančka na kakem štantu. Mogoče pa le nima higijene in si ne zna razkužit rok ali pa jih vsaj umiti po potrebi, zaradi starosti že peša sluh in posledično ne more držat distance dveh metrov, ker ne sliši sogovornika.
Res bi rad videl kdo bo zdaj kriv za njegovo okužbo - nekdo mora, ker twito je nezmotljiv. Varnostniki in tajnice, fikusi in najbližji upognjenčki se že tresejo kdo bo grešni kozel.
Hehe lol.... največkrat jih okuži človek, ampak do zdaj še niso imeli okužbe.Menijo, da je zato zaslužno redno testiranje živali. Wow, inteligenca da te kap... Se pravi z rednim testiranjem živali preprečiš okužbo. Mislim tale pa resno zmaga - moram rečt, da kaj tako norega pa še nisem prebral.
Fuk, mi smo resno šli v kurac. Zadnji naj ugasne luč.
Jaz enako, dva ruterja med sabo povezana z UTP. To je čist OK, je pa res, da vsi PC-ji v bajti so povezani z UTP kablom. Hja tisti, ki smo kdaj igrali mrežne FPS že vemo zakaj je to pod mus. 😜
Spodrsljaj je... članek se je kr sam napisal, lektoriral, uredniško potrdil in samodejno objavil. Hmm ja, medijem je očitno kovid pač zastarela zgodba in štancajo nove, da bodo držali ljudi v strahu.
Ne. To je pro liga pa tudi poteka use preko twitcha. To so pac izseki iz razlicnih iger. Drgac imas se vecje norce Sej mogoce na posnetku zgleda izi., ampak, ko dejansko igras vidis, da se vsako orozje razlicno obnasa. Imas razlicen recoil, padec metka itd. Sploh ce streljas na daljse razdalje je treba to upostevati in ne samo nameriti v glavo in je HS.
Zadnji turnir je bil recimo 2021 in je bila nagrada en milijon. Tko da tudi Esport je ratal biznic
Se mi je zdel, da sem to izjavo nekje videl - mogoče pa je samo vzeta iz konteksta .... hehe
Streamer admited cheating in pubg - Twitch clip created by Paruna for channel DanucD while playing game PLAYERUNKNOWN'S...
Drugač pa nekoč davno nazaj tam nekje na prelomu tisočletja sem preigral kr nekaj Counter Strika, ko je bil še mod za Half Life. Pa je v eni fazi ratal bit sila nezabaven, ko je vsak tadrug cheatal. Zato sem ob takih zadetkih HS na 150 m pr tem, da tarača laufa oziroma celo skače.... hmmmm, težko me prepričajo. Wall hack, no recoil, aimbot... you name it😜
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na katerem delu je to... ker štrekna je že zdaj bila kolesarska od Gornjega Doliča do Otiškega Vrha.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani