Dallas je šel iz "WIN NOW CHAMPIONSHIP(po besedah lastnik in GM-ja)" po Luka trejdu, do tega, da bodo zgleda morali predajat tekme, ker imajo tolk poškodovanih, da po pravilih ne bodo smeli tekem igrat 🤣
Lance stroll se ni raztreščil oa je bil celo 6ti? WDC bo letos sam da newey naredi kako posodobitev dirkalnika.
Ma sej ne sam to,..celotno dirko se je malo dogajalo.
Dolgočasna dirka.
Markezi so meli spredaj piknik, lepo je pa videt hondo na 4 mestu.
Bomo vidli kako bo po par dirkah. Mclaren pa suvereno da p1 in p2
Ma nimam potrebe še pomenjavi. Ultra pa pa ne bi vzel, mal velik se mi dela za hribe/kolo.
Union sedaj z IPA(Ipo) tudi v pločevinki oz steklenici.
Bil pri serviserju. Glede na to, da je original materijal gor že mal znucan bomo zamenjali par stvari...ketna, ploščice, zajla... itd
Sem ga tudi vprašal za nadgradnjo je rekel, da ni panike da se lahko usedeva in pogovoriva o opremi.
Ste pa res pojave 🙈🤣
Imam samsung s20 plus. Odličen telefon v 5 letih ni bilo enega samega problema. No sedaj je začela baterija bolj popuščat pa razmišljam o menjavi le te. A obstajajo kaki kiti ali pa kaj?
Odlično... ker morm do maja na faks vsak pondelk
Sej kar vidim neumnosti je na mazda forumu, 24ur pa rtv itak ne čekiram
Nea morem vidit cele novice čuj
Yes
RazširiTo so vhodna vrata v moje stanovanje. Dal sem spomladi povpraševanja na inotherm, da bi pač dal osnovn model vhodnih vrat, kot stavijo v bajte. Aluminij, kukalo, obična kljuka,...predračun je bil 2000€, pirnar tudi tam okoli. Trenutno renoviram drugo in bi začasno rad saniral vrata.
Al pa grem kockat/gemblat za tiste 2000€ 😂🤣
V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom.
Pc Pro (@pcprofessional.tr) • Instagram reel
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani