Skoči na vsebino
pred 2 minutama je godlike napisal:

Če kupuješ višji rang, je samoumevno, da imaš svoj tip pedal 😉

To je za to, ker ima pogosto kupec višjega ranga več koles in uporablja čevlje križem kražem, kaj si naj začneš s pedali, če boš tak nove kupil, kompatibilne.

Pri električarjih ni kaj dosti komplicirat ker nihče ne uporablja clip in pedal.  Ena flate, kolikor si pač pripravljen odšteti zanje. 

Alex, koliko si pa odkartal za tega levaka? 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 9 minutami je Alex napisal:

Kolo je doma. A hecna stvar je ta, da pri takem kolesu višjega ranga ne dobiš ob nakupu - pedal. 😊

Pedal ne dobiš ne pri kolesih višjega ranga, ne pri kolesih nižjega ranga. Spljoh.

Je pa to dobra priložnost na navajanje na novo kolo. Za začetek, kot poganjalček.:lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Še to. 

Redno sem se vozil tam mimo in od nekdaj sem zavidal domačinom, ki so, prilagodljivi, posvojili Petrolovo črpalko v na koncu Tuhinjske doline (vas Golice) kot svoj bife.

No včeraj mi je uspelo, da sem se jim pridružil v izmenjavi mnenj s pločevinko v roki. Zelo vredu je bilo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kot se za našega 13 letnega pubertetnika spodobi, je trajal upiranje da na noben način ne gre z biciklom na Menino eno debelo uro. Več, kot je trajal spust z Menine preko Šavnic - Golega vrha do doline. 

Vreme božansko, razgledi prekrasni.

Tale je z Golega vrha.

Goli vrh Šavnice09.11.24.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Med lopovi in mafijci vseh sort se že bije boj, kdo bo kupil jajčeglavcev poštni nabiralnik (nepravih dimenij!) za prejemanje sodnih pozivov. Poznavalci predvidevajo, da utegne doseči astronomsko ceno.

SIOL.NET

Prvak opozicije Janez Janša mora v izgubljeni odškodninski tožbi plačati več kot 30 tisočakov stroškov pravdnega postopka. V pomoč...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Tud Ivan je bil cel lajf precednik (sds), razen v tistih časih, ko je bil še politkomisar v SKJ.

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 32 minutami je Alex napisal:

Jaz plačam svojo elektriko, tako, da lahko imam toliko boljlerjem, kolikor hočem v svojem stanovanju. 😉

V svojem stanovanju imaš lahko tudi 100 bojlerjev če hočeš. Nepriklučene  seveda.

Lahko tudi priključenih, ampak zaporedno vezanih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

A kdo kaj ve.  A je jajčeglavec že čivknil čestitke trumpu za izvolitev? Zdale je pa že čas, pravzaprav že mal zamuja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

"Ne glede na prejšnji odstavek je raba električne energije za direktno pripravo TSV iz javnega električnega omrežja dovoljena, če se TSV pripravlja z napravo z električno močjo, manjšo od 2 kWel." Sicer se ne spoznam preveč na električne bojlerje, ker pri nas vrh hriba kurimo polena, ma kolikor sem kje videl, so električni grelci od 2 kW v kakšnih res velikih bojlerjih.

V nič kaj velikih bojlerjih. V 80litrskih je standard 2 KW.

Ko je spustil dušo (crknil) odličen lonček kuhaj iz Hoferja, ki je imel 3,1 KW, sem se na pamet uči internet, da sem staknil novega vsaj približno podobnega po moči. Edini lonček kuhaj -  WMF lumero je imel grelnik primerljiv - 3KW, je bil pa zato ene 9x dražji od poginulega hoferjevega.  

Tako da spet lahko delam špice že samo s kuhanjem čaja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 10 urami je Boss napisal:

EU si zapira vsa vrata in kmalu bomo ostali sami -  a je to agenda WEF-a al koga drugega niti ni tako važno, ampak pred očmi nam razdirajo vse kar imamo še. Samo poglej kaj se dogaja - to pač ni normalno in je skregano z zdravim razumom. To v vsem mojem življenju še nisem videl ... zglajzali smo na polno, ker verjetno bo EU kolikor jo bo še bo razpadla še predno bodo uspeli zabiti zadnje žeblja v krsto. Ja pred letom 2035 - mark my words.

Toliko enega samodestruktivnega vedenja ni premogla niti Juga.

Razpad je neizogiben.

Takrat, najverjetneje pa še prej, bo tudi Amerika spraznila črevesje, pa naj nam bo še tako udobno tam not. No samo mislimo da nam je udobno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako si bil ti včeraj na Golem vrhu, če smo bil mi, pa te nismo nič videli.

Gor smo bili okoli 14:30, moji dve peš, jaz s kolesom.

Če si bil pa pošihtu, potem, ali si me srečal ko sem se peljal z biciklom dol, ali pa si mogoče na črpalki videl enega kolesarja, ki na klopcah pije staropramen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Po katerem okoljskem standardu je vaš morebitni plinski štedilnik? Euro 6 ali že euro 7?

WWW.RTVSLO.SI

Novo poročilo španskih raziskovalcev ugotavlja, da zaradi plinskih štedilnikov v Evropi letno umre 40.000 ljudi, kar je dvakrat več kot...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 25. 10. 2024 ob 20:44 je Z M A J napisal:
WWW.RTVSLO.SI

Na okrožnem sodišču v Kranju se je začela prva obravnava v tožbi za eno izmed največjih odškodnin v Sloveniji doslej. Stečajni upravitelj...

Sploh ne razumem. Tujci so najboljši gospodarji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 58 minutami je Bossek napisal:

Ah, zame nikol ni konec sezone :) Edino kar mam pogoj je da je nad 0. Januarja sem enkrat sel pa je blo -5 in ni prijetno :)

Pri -5 je pogoj na vrhu hriba oštarija s krušno pečjo da se človek pogreje in posuši. Potem je za na spust dobra oblačila, pa druga očala - takšna, ki imajo na okvrju peno, da tesnijo kot smučarska. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 10 urami je sportman333 napisal:

Ali ima še kdo danes (trenutno od cca 21.30 dalje) težave z NEO telekom TV? (ne dela jim web, ni ogleda za nazaj, itd...)

Smo imeli težave. Sem šel resetirat modem in je bilo OK. Možno pa, da so ravno istočasno tudi na telekomu kaj porihtal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.