Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

DeSUS stranka je menda zaključila politično pot. Jaz je nisem smatral zgolj za politično stranko, ampak kar za NAČIN ŽIVLJENJA :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Včeraj nek čisto pravi DeSuS v krožnem zapeljal pred mene kot da sem NEVIDEN, na srečo peljem s Snežinko na nafto, toliko umirjeno in previdno, da sem že vnaprej predvidel tega Škodilaka.

No kasneje sem mu le pomahal, v smislu PERFEKTNE VOŽNJE, ampak itak ni dojew kaj mu signaliziram, kot ne bi dojew če bi mu nabil hupo na powno. Škoda faking Scout in Desus za volanom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Ti vsaj korist delaš, babnce pa vsak mesec kri spuščajo z đabe. A si ti po krvodajalski tud tolk siten?

Pomoje siten nisem nikoli, dejansko sem z leti postal totalni flegmatik, da se mi žvižga praktično za vse :)

Počutje pa odlično po krvodajalski, tako da priporočam tudi ostalim, pa še prosti dan si boste prislužili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobro jutro krotilci poganjalcev!

Ste že kdaj kolesarili na Kum?

Vem,da je pred časom Nejc1985 pisal o tem podvigu.

Včeraj sem si zadevo ogledal (iz kombija) in zna bit tole kar konkreten podvig, ko se menda v 10km dvigneš za 1000 višincev (gledano s Trboveljske železniške postaje). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Opraw plehnatega Netopirja s kompresorjem, ta se zdaj tako sveti, da ne smem gledat vanj. :)))

P.S. glede na moje izkušnje s prejšnjimi črnimi vozili, ta lesk ne bo posebej dolgotrajen, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je Bini napisal:

Cca 4m bo nekje.... 😁

Kaj to gradiš štajerski ALCATRAZ? :)))

Ali pa JURSKI PARK? :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Heej! Mi lahko priporočite kakšno res dobro sredstvo za LAMINAT, v smislu sijaja in zaščite, kot finalni nanos, po čiščenju in da je zadeva dolgo obstojna?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je godlike napisal:

Ni slovenskega mesa v izdelkih.

Najbolj blizu pride Alpija.

Za Kras ali Mip (preden je propadel) so se v eni veliki svinjski farmi pogovarjali, da bi celo začeli za njih pujse redit. Na koncu je farma se prodala in pujske so zamenjale druge živali v štalah.

V Avstriji in Italiji na suhomesnih izdelkih pogosto piše, da so iz Avstrijskega (Österreichisches Fleisch) ali Italijanskega mesa(solo carne italiani).

Na naše tržišče vem, da je pred časom veliko svinjine prihajalo z Madžarske, verjetno je še vedno tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Imamo finalista. Kaj mislite kateri bo prvak, je PSG končno prišel "na vrsto"? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Konkretno sem se že nažrl tega APRILSKEGA vremena in čakam, da lahko z odprto streho kam urežem, najboljše v duetu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.