Danes sem naredil en "Duatlon".😊 (manjkal je še tek za triatlon). Zjutraj v temi sem štartal s kolesom (da sem
izprobal sproti še novo led luč za kolo).
Pa tudi da vidim, kako je kaj z gležnjem. Nato je sledilo še vsakodnevno plavanje v Strunjanu. (ja, sem šel kontrolirat, kako napreduje kao "poroka" od pernatega.) Parkirna mesta za bivše so bila še prazna. Se je pa Janči Plestenjakov nekaj motovilil tam okoli. Drugače je pa on Primorec, saj stanuje v Strunjanu. 😉 Tako pravi.
2 dni pa sem nazaj ....spet njemacko avstrijansko....
Sem sel hledat nazaj vse tranzakcije po 1€ ker placujem s telefonom ..letos 42€ za lulanje 😇
Drugace pa jamram, ker me jebe 'bluetooth' spodaj desno. Ne bo drugega kot ruvanje, ce pokazem sliko, vas bo vse zacelo boleti....zdravniski fenomen je rekla.
Za ta denar bi bilo verjetno ceneje, da bi si omislil en mali prenosni, kemični scalnik. 😉
Sam pravjo pr avtih, da večji ko je avto manjši...kako je zdej to pr pedalih? To je dobra tema za kako raziskavo pa znanstveni članek.
Res je. Bo potrebno vprašati Boss-a na to temo. On rad dela statistike in raziskuje. Kakšna pedala pa ima on? 🤔
Ta teden je bilo potrebno ujeti dneve, ko ni deževalo za plavanje. Nasploh je letošnje poletje čudno na obali. Ali piha, ali je oblačno ali dežuje. Ali pa je sončno, a z veliko oblaki. Morje je pa trenutno top.
Pri zadnjem mojem padcu z kolesom sem ugotovil da so temu botrovala tudi preozka flat pedala za mojo široko nogačo.Pri nakupu kolesa sem takrat kupil kar neka, ki so bila prva pri roki.
Na koncih pedal enostavno ni bilo dobrega oprijema. Tako, da je bila to nujna zamenjava. Odločil sem se za pedala DEITY TMAC (Viola). So zelo široka in v sredini konveksna, da noga bolje leži.
Po par prevoženih krogih je to čisto druga pesem. 😊 So pa v stilu zavor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zaenkrat nam kaže dobro. 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani