Začeli smo z drugim letošnjim primerjalnim testom PRIMA. Tokrat bodo pod našim drobnogledom športni terenci srednjega razreda. Med kandidati je kar 12 raznovrstnih avtomobilov.
Seveda, ko sem jaz ob 7.00 uri glasoval je bila z Alfo na 2 mestu vw pa na 1 😊
Sej vem, da je verjetno fora, sam jo ne zastopim glih. Verjetno sem ta teden začel malo bolj neumen pa mi ni jasno zakaj bi pomoči potrebni rabili tako dober telefon.
Pomoči potrebni imajo še boljše, če te to skrbi-mislim na brezdelneže in izkoriščevalce vseh državnih in drugih pomoči....
No fora je pa na tisto izjavo ob izgubi telefona, podarim telefon itd, itd.... 😊(nisem resno mislil.... 😉)
Vsaka zgodba se konča. Ta se je srečno, po cca 22 neto urah iskanja.
Danes že 3-tji dan prečesavam z detektorjem kovin, nakar zaslišim gobarje, jih pozdravim in vprašajo, kaj iščem z detektorjem. Povem da mobitel, nakar pravijo, da so oni enega našli. Našla ga je deklica stara kakšnih 5 let.... in sicer tam, kjer sem šel mimo v zadnjem tednu najmanj 10x, včeraj še z detektorjem "prečesal". 🙃
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Seveda, ko sem jaz ob 7.00 uri glasoval je bila z Alfo na 2 mestu vw pa na 1 😊
Zdaj je pa Citronček na prvem.... 😟
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani