Pri katerem operaterju si? Predplacniska ali narocniska kartica? PUK kodo lahko ponavadi vidis na servsinih straneh... Recimo Si.mobil ima naslov moj.simobil.si, Telekom ima moj.telekom.si ... Moras pa se prej prijaviti, kar zna biti problem, ce je treba potrditi nov racun preko SMSa ali kode, ki jo prejmes...
Ce ne drugace, bos resil z obiskom ali klicem operaterja...
Na mojsimobil ce imas dostop so vsi podatki. Njihov portal je kar uporaben
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aja to si men mahal... jaz sem pa mislil, da ti je kak?en hro?? za?el pod ?elado
Te?ko te je prepoznat k si oble?en kot terminator, ?ele ko sem tablico zagledal se mi je pobliskalo da si to ti... se pa? na motorje ?ist ni? ne spoznam in so mi vsi ve? ali manj isti, tako da bom naslednji? bolj pozoren.
vidi se me pa a ne
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kam nas je ta tehnologija pripeljala....ocitno ljudje tako zaupajo gpsom da raje stojijo 3 ure na meji kot pa da bi v roke vzeli kak zemljevid in se malo poigrali s potjo.
Vceraj 30 km kolona in 3 ure na starodu, danes 1 ura na dragonji....ostali mejni pa tekoci...v petek nobenega na buzetu in danes bomo spet edini na jelovicah....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
welcome to matrix
Povezava za deljenje
Deli na druge strani