Čisto tanke imam in vozim do -3°C, so pa čisto windproof.
Kak pa so katere koli druge, ko piha skozi, je pa groza.
No jaz naredim 400 višincev v 45 minutah in to na šunke. In če kam zebe, zebe v noge, za to imam galoše.
Ko zapiha burja , kot danes, in je zunaj nekaj stopinj nad ničlo, ne obstajajo rokavice,ki bi to ublažile. 🤗 Bom probal še z mojimi Hestra smučarskimi , ki naj bi zdržale do -10. Pa da vidimo.😋
Ta teden sem imel kontrolo pri mojem kirurgu. Dal mi je zeleno luč za kolo.🤗
Z videnim je bil zelo zadovoljen.
Danes sem ,po dveh mesecih od operacije ,prvič šel z kolesom en Giro.
Za začetek ena bolj eazy fura (21km) samo asfalt. Večinoma ravnina.
Sedaj bom počasi stopnjeval tempo. Zanimivo, dobil sem tudi zeleno luč za smučanje (enkrat konec februarja ali v začetku marca). Seveda bolj na izi , brez pretiravanja.
Pa še to so verjetno ukradene zgolj, ker so rabili dele, ne pa za preprodajo. Tako, da verjetnost, da ti ukradejo Mazdo je res majhna, kar je velik plus za znamko s stališča lastnikov/kupcev Mazd.
Kako je pa kaj z znamko Škoda? Najbrž jih veliko več ukradenih?🤔
več kot ima človek prostora več krame hrani :), ne bom pozabil, ko je kolega začel s prodajo 50 let stare hiše, kaj vse smo tam našli, ko je rekel, da jo bo pred prodajo "počistil" :), zbirni center komunale smo pomojem na pol zapolnili samo mi z njegovo kramo od babi/mame.....in zbiranja zadnjih 50 let....
To je pa standard. Tudi ,ko smo mi praznili stanovanje staršev , smo naročili 5 kubični kontejner. In smo ga dvakrat napolnili do vrha.
Glede na tvoje današnjo objavo v drugi temi zate ne. 😁
Prvič slišim, da bi superge imele garancijo, vsaj obvezno ne.
Glede neskladnosti, po starem "stvarni napaki", lahko poskusiš to uveljaviti pri prodajalcu. Pogoj, ne več ko 2 leti od nakupa & ne več ko 2 meseca po tem, ko se je napaka pokazala.
Nekateri trgovci imajo še ekstra svoja pravila, ki ne smejo biti manj ugodna od zakonskih. Na primer Lidlu lahko vrneš proizvod v 45 dni, Hofru v roku 90 dni od nakupa, in ne bodo komplicirali.
Saj ne bi kompliciral, a to je po moje šlamparija all stark. Nič ni več, kot je bilo.včasoh. Ko sem bil mlad smo jih zlozali do temeljev,da ti je res prišla noga spodaj ven. To je pa druga pesem.
Po pol leta se je spredaj na njih odlepil podplat in je sedaj luknja. To ni posledica obrabe ampak po moje napaka pri lepljenju. Ali bi bilo smiselno uveljavljati garancijo? Kako gre ponavadi to skozi?
Sicer ne vem od kdaj to spremljaš, ampak ameri po WW2 to delajo ves čas. Zdaj po novem že Kolumbiji grozijo pa Danski in Grenlandiji. Fino fajn, da imajo nekateri toliko odpustka, do dejanj murikancev. Ja dokler k nam ne potrkajo na vrata je vse OK al kako gre to.
Dejansko se jim lahko postavijo po robu samo še države z jedrskim orožjem z ostalimi bodo pa delali kolikor se jim zahoče.
Imaš pa popolnoma prav, ko se sprašuješ to, ker murikanci ne spoštujejo nobenih mednarodnih dogovorov, pravil, mednarodnih sodišč in drugih pravnih aktov, se grejo terorizem, piratstvo, ugrabitve in druge nedovoljene stvari samo zato, ker lahko. Problem je v tem, da večina folka sploh ne ve kje je glavni problem in kdo je vzrok.
Najbolj se nasmejem,ko mi kdo omeni,da bo enkrat prišla na vrsto tudi Slovenija,da jo jenkiji napadejo.🤣🤣
Ok, ne bi bilo slabo,da pridejo in ugrabijo mesečnika in podobne modele in jih odpeljejo. Ne bi bilo novene škode. No ja, Severna Koreja ,vodkarji in Kitajska bi izrazili proteste.😉
Pri vsem tem globalnem segrevanju smo po veliko letih zopet dočakali nekaj snežink na obali.😄 Otroci so vsi navdušeni, kričijo in se valjajo po mokrem asfaltu. Lepo.
Leto 2025 je bilo slabo za živinorejce. Kojn po imenu Bit (Bitcoin) je bil v enem letu v primerjavi z Rubljem 60% manj vreden.
Za situacijo nedvomno stoji nešteto paketov gospodarskih sankcij kot ukrepov s strani EU, ki so rusko gospodarstvo dokončno spravili povsem na kolena.
Za štromarja, ki o ekonomiji nima pojma, mi je povsem nerazumljiva situacija, da po vseh teh sankcijah proti Rusiji le ta uspeva z letno rastjo rublja v višini 45% napram dolarju, medtem ko v istem letu tisti, ki s sankcijami kaznuje Rusijo poslujejo katastrofalno. Kot naprimer nična gospodarska rast Švabov na katero je vezano večino EU gospodarstev.
Koga, za vraga, gospodarske sankcije zares tepejo???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ko zapiha burja , kot danes, in je zunaj nekaj stopinj nad ničlo, ne obstajajo rokavice,ki bi to ublažile. 🤗 Bom probal še z mojimi Hestra smučarskimi , ki naj bi zdržale do -10. Pa da vidimo.😋
Povezava za deljenje
Deli na druge strani