Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Imam 2 "nogometni" majici, ena je Brasil (modra), tadruga pa ATM z znamenitimi rde?e-belimi ?rtami, obe brez napisov zadaj. Zadnje dni raje nosim modro, da ne bi kdo mislil, da navijam za Hrvate oz. pred dobrim tednom sem na ?uranju nosil ravno to ATM in me nek poba (po zmagi nad Rusi tisti ve?er), vpra?a ?e je to majica Vrsaljko. Ga pogledam; Drsalko kaj?  :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Francozi vse tekme kot da imajo gumb za program in odigrajo ravno toliko, da zadostuje za zmago. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Heh dans lokalne nevihte kar ve?krat poskusile Bmw spremeniti v jezero, zaradi rahlo odprtega stre?nega okna. Pa ni bilo neke poplave noter.  :zvizga:

Vreme pa taka driska kot da smo nekje v oktorbu, bljaaak!  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hrvatje doslej z obilo sre?e na prvenstvu in prvi te?ak nasprotnik in da je v formi jih doleti ?ele v finalu. ?e bodo imeli sre?o ?e naprej oz. Francozi slab dan, jim lahko uspe :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride mo?i?ek v va?ko gostilno: "A je ti kdo, mi misli, da je mo?nej?i od mene, pa da gremo malo ven?"

Pri bli?njem omizju se dvigneta dva mi?i?njaka in kreneta proti njemu: "A bi ti kaj rad?"

Mo?i?ek ves vesel: "Ja, sem pozabil ugasnit lu?i, pa bi rad, da mi avto porineta."

Ti je tok v?e?, da si ga podvojil, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?eri Angle?i ?e proti koncu 1. pol?asa pri?eli podajati ?ogo nazaj svojemu vratarju in sem se le ?udil kaj se dogaja. Drugi pol?as, kot d so jim odklopili elektriko.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kak?en jajc od tekme, sploh ne morem navijat za nikogar, ker tole je pa rev?na.  :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

@Boss, pomoje smo naredili tudi Slovenci zdajle neke pizdarije na Dunaju, ko so bili menda celo policisti po?kodovani, saj so "navija?i" zaustavljali promet na cestah.  :zvizga:

Ok, v tem primeru ni Dunaj, nego BE?  :P

Gremo nazaj na temo; moja napoveda za finale je Francija proti Angliji 2:1, ?eprav bi tam raje videl Belgijo, da osvoji prvi naslov.

HRvati pa kot je Jures napisal, doslej niso pokazali nekih prese?kov, ker Argentino so nabasili na njenem verjetno zgodovinskem dnu, kasneje pa po krompirjasti loteriji izlo?ili  Dance in Ruse, to je pa tudi vse kar se je doslej zgodilo. Z Islandci je bilo pa tako-tako, ampak ok, z drugo ekipo HR.  :blink:

Je pa sicer ?ogobrc ena ?portnih iger, kjer ne zmaga nujno favorit in nekdo lahko napada 90 minut, padajo vratnice in pre?ke ter vse ostalo, nekdo drugi zadene "gol z ritjo", potem pa se zapre ter tak?na tekma kon?a z izidom 1:0.  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

V Hr?kolandiji je ?e itak obsedno stanje in ni glih prijetno biti zdaj dol na dopustu. Vem kako je izgledal na Evropskem Prvenstvu in takrat hvala bogu so hitr pu?nil proti lepemu z ekipo. Potem se je vse skupaj umirilo in je bil dopust spet prijeten.

Neki je ?portna navijanje, njihova varianta je totalna vzvi?enost in pretiravanje. Ne gre pa posplo?evati, ker ne velja za vse. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hamiltonov pesimizem in jokanje me sploh ne presene?a ve? :)

Ja prov nek depresivc je o?itno, bi rabu kak?nega strokovnjaka, da ga malo dvigne, ker na ta na?in se mu ne pi?e dobro (v primeru neuspeha je Vettel bistveno bolj ?porten poba). Na ?tartu pa je verjetno podlegu pritisku in takrat se je sranje za?elo. Danes brez varnostnih avtov najbr? ne bi bil vi?je kot 4. ali 5. Eh ?koda, ker danes je bila zmaga na dosegu, ampak zmeraj obstaja ?E.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Letos imajo HR izjemno prilo?nost, ker ?e bi se oni proti finalu bli?ali po tadrugi veji, dvomim da bi pri?li med 4, vsaj sode? po prikazanem proti Dancem in Rusom.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.