Hahaha...zgleda, da je ?arec pri?el v politiko direkt iz Alan Forda...KOPIRANO... ?Cimeroti? je bil znan po svojih sme?nih izjavah, ki smo se jim veliko nasmejali. Ampak izgleda, da bo dobil konkurenco kar v bodo?em predsedniku vlade, ?eprav ta komaj za?enja politi?no kariero,? je zapisal.
Zbral je naslednje ?umotvore?:
?Na?i kandidati so novi obrazi. Razen tistih, ki so znani.?
??est popravnih izpitov je dokaz, da napake popravljam.?
??akalne vrste se zmanj?ujejo tako, da ugotovi?, kaj so dopustne in kaj nedopustne ?akalne vrste.?
?Sestanki so dobrodo?li, ?e kaj prinesejo.?
?Ministri morajo med seboj tako sodelovati, da sodelujejo.?
?La?je bi odgovarjal na vpra?anja o programu LM?, ?e bi bila vpra?anja hipoteti?na.?
?Spremeniti je treba marsikaj in to je dovolj konkreten odgovor.?
?Koalicija bo, ko bo, ?e ne, je pa ne bo.?
?Nisem ne optimist in ne pesimist. Sem realist, ker realno gledano ne vem, kaj bo.?
?Za?asni predsednik dr?avnega zbora res ne obstaja, a mi smo se tako zmenili, da obstaja.?
?Kdor bo izvoljen za predsednika dr?avnega zbora, bo predsednik dr?avnega zbora in nih?e drug.?
??e gre? po neki cesti, pa je zaprta, gre? pa? po drugi.
Kak?ne mo?nosti oz. domet pripisujete ju?nim sosedom?
Zaenkrat imajo sre?o in so po la?ji poti usmerjeni proti polfinalu oz. finalu; na drugi veji pa Belgija, Brazilija, Francija in Urugvaj, ki bi jih pohrustali.
Danes neuspe?no napadel makadamski klanec proti Sv. Primo?u (zgre?il primerno pot za kolo in bo po?akal do drugi?) in to po najve?ji vro?ini (odli?na strategija, hehe). Sem pa potem eni mladenki pomagal iskat psa (beli volk) in je vsaj to uspelo, ker je bila ?e precej obupana.
Francozi so v?eraj res bili samozavestni in kot nekateri pi?ejo; imajo razli?ne programe u?inkovitosti, da se prilagodijo nasprotniku in ga premagajo, tako v?eraj od 1:2 do 4:2 v par minutah, no kasneje potem pa? 4:3
Vsaki? ko pridem v domovino je nekdo drug te?je zbolel in zdej ena teta (tamlaj?a sestra od mat, niti 49 stara) zaradi klopa v grozljivo slabem stanju. Pa ful fajn oseba, res dobrodu?na. Upam, da bo ?lo
Ma nisem ?elel komplicirati, ko sem bil na Nizozemskem to kokr ni bilo mo?no.
Aja ko sem omenil izpisek z bankomat je to pomenilo precej listov papirja in sem jo vpra?al teto zakaj to rabim in ne pogleda ona v comp, ni znala pojasniti. Heh o?itno niti sami ne vedo.
Upam, da je Commerzbank najvecji shit od bank v Nemciji, ker ce ni, potem uboge stranke se slabse banke!
Sem vceraj zelel dvignit glavnino denarja na TRR in mi recejo, da je blagajna ze zaprta in naj pridem naslednji dan. (Jebala vas blagajna, nesposobnezi)!
Pridem danes, na tej blagajni neka Helga (kot iz Alo-alo), ful zviska gleda, ker vidi da nisem 'njihov', potem par minut bulji carunalnik ter kasneje mojo osebno ter bancno kartico. In to res traja, potem primerja moje podpise. (Tapravi grafolog strokovnjak)?
Aja pa se tole;
Preden sem dvignil denar, sem moral do enega bankomata, da prinesem izpisek s stanjem na TRR (ja madona kot da nima vpogleda na svojem racunalniku na osnovi moje bancne kartice)?
Ko pomislim se, da me vodenje TRR pri teh pacientih stane debelih 10? mesecno, se jih ne bo tezko odkrizati!!!
V domovini imam Unicredit v Kamniku in to je popolnoma drug nivo, usluznost na najvisjem nivoju; prides na blagajno, dvignes in nasvidenje (kadarkoli v delovnem casu)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In vro?ina naj bi bila ?e ve?ja kot v?eraj, kar je ponavadi minus za MB. Bomo videli, za za?etek mora poba dobro odrinit s ?tarta.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani