Danes vprašam na Elektro Primorska, kaj je na stvari in nihče ne ve ničesar in trdijo, da nisem dal prijave. Jaz imam pa na računalniku shranjeno, kdaj sem oddal prijavo in kaj je v prijavi pisalo...
Računali so, da boš vsak čas brez štroma in ne boš mogel laufat računalnika da bi jim dokazoval prijavo.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Še zmeraj sem vesel in ponosen na naše nogometaše včeraj, edini ostajajo iz ex YUge (bez tuge), hehe
Brez tuge. Tako kot so pa angleži zanič špilal. A resno da naj bi bila njihova reprezentanca kandidat za naslov? Pa saj jih moravški mladinci nabrišejo glede na to, kako zanič špilajo.
Ane… vcasih sploh ni bilo teh momentnih kljucev… in smo zategovali po obcutku, pa ni bilo nic vec problemov zaradi tega…
Nekoč so bile na avtih plehnate feltne, na biciklih pa ni bilo karbonskih komponent in je bilo bolj vseeno koliko zategneš. Tudi kakšno glavo je pametno zategovat na tapravo vrednost.
Mene je na smrt strah pripeljat avto k vulkanizerju, kjer je na praksi šolar iz šole za avtomehanike. Zdolgočasen kot vsi pri teh letih je sposoben s pnevmatsko pištolo pol ure viset samo na enem šraufu.
Zanimivost. Glejte od 50. sekunde:
Tole drži samo v primeru, da so leče narobe pobrušene in vstavljene v okvir. Zato ne vidiš na noben zaslon, telefon itd. Če pa telefon obrneš ali pa glavo, ko jih imaš na glavi pa boš videl na LCD števec v avtu!
To se dogaja ponavadi pri slabših, cenejših ali pri nepravilni obdelavi leč v očala. Zato je najboljše očala pri nakupu preizkusit, da nimaš kasneje takne težave.
Te stvari optiki dobro poznajo.
In potem z očali, ki so "pravilno" brušena vidiš normalno, recimo, na zaslon fotoaparata. Dokler iz "landscape" ne obrneš fotoaparata v pokončni format. Takrat kar naenkrat "pravilno" brušeni polarizacijski špegli ratajo nepravilni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak večkrat.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani