Skoči na vsebino

Dobro jutro krotilci poganjalcev!

Ste že kdaj kolesarili na Kum?

Vem,da je pred časom Nejc1985 pisal o tem podvigu.

Včeraj sem si zadevo ogledal (iz kombija) in zna bit tole kar konkreten podvig, ko se menda v 10km dvigneš za 1000 višincev (gledano s Trboveljske železniške postaje). :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Opraw plehnatega Netopirja s kompresorjem, ta se zdaj tako sveti, da ne smem gledat vanj. :)))

P.S. glede na moje izkušnje s prejšnjimi črnimi vozili, ta lesk ne bo posebej dolgotrajen, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je Bini napisal:

Cca 4m bo nekje.... 😁

Kaj to gradiš štajerski ALCATRAZ? :)))

Ali pa JURSKI PARK? :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Heej! Mi lahko priporočite kakšno res dobro sredstvo za LAMINAT, v smislu sijaja in zaščite, kot finalni nanos, po čiščenju in da je zadeva dolgo obstojna?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je godlike napisal:

Ni slovenskega mesa v izdelkih.

Najbolj blizu pride Alpija.

Za Kras ali Mip (preden je propadel) so se v eni veliki svinjski farmi pogovarjali, da bi celo začeli za njih pujse redit. Na koncu je farma se prodala in pujske so zamenjale druge živali v štalah.

V Avstriji in Italiji na suhomesnih izdelkih pogosto piše, da so iz Avstrijskega (Österreichisches Fleisch) ali Italijanskega mesa(solo carne italiani).

Na naše tržišče vem, da je pred časom veliko svinjine prihajalo z Madžarske, verjetno je še vedno tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Imamo finalista. Kaj mislite kateri bo prvak, je PSG končno prišel "na vrsto"? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Konkretno sem se že nažrl tega APRILSKEGA vremena in čakam, da lahko z odprto streho kam urežem, najboljše v duetu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
dne 2. 5. 2025 ob 10:31 je Alex napisal:

Uh, tole je limo, nikoli ne bi imel... Pa verjetno še ta podhanjen micro dino z 165 KM. 

Veš kaj je še huje kot mikro Dino?

Mikro Dino JUNIOR; tista 145 osličkov 6-ka benz, ki me pa reees ni navdušila, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dans sem naredu enih dobrih 40km po Savinjski regiji; od GG do Mozirja in še malo okoli ter potem povratek v GG. Nazaj grede me je takšen veter bodel v prsa, da sem se komaj premikal, okrog 13h. Občutek, kot da si v nekem simulatorju oz. vetrovniku, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.