Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jaz imam pa nov namizni ČARUNALNIK, sicer ni povsem nov, ampak zame več kot na nivoju. Priskrbel mi ga je Mazdaš; SCHURDA, maček za čarunalniška opravila. :) 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Netopir namesto da bi lepo letel po cesti, mi obupno poskakuje in trokira, nisem niti malo navdušen v iskanju težave, no vsaj Getz že skoraj 19 let OBRATUJE :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja potem je le še slabi 2 urci, malo okrog po vršacih, dejansko z nekim rahlo terenskim vozilom bi prispel do njihove: Gipfelhaus, nekaj višincev pod vrhom, ampak cesta je zaprta. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 28 minutami je godlike napisal:

Dobro zračunano.

S tem, da naši bencin mlinčki pijejo malo več kot Fucs, pa tudi samo 5 ljudi lahko noter stišimo.

Torej smo rez blizu skupaj.

ALI pa tale izračun;

da se po naših cestav večinoma v vozilu vozi ZGOLJ EN OSEBEK, potem je izračun drugačen, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
dne 4. 10. 2025 ob 23:14 je Mraušk Mčk napisal:

Tole bi moral Zmaj vedet kje je lokacija.

20251004_152435r.jpg

Osrednji prostor moje najljubše planinske koče. Ampak tam se ponavadi pije lokalnega hmeljarja, meni je najljubši rdeč ali pa RUJ MALINE? :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano

PogiCAR zdajle vodi na EP cestni dirki, 47km do cilja;

WWW.RTVSLO.SI

Bo Tadej Pogačar na jugu Francije svetovnemu naslovu dodal še evropsko krono? Svetovni prvak je 75 km pred ciljem ostal sam, saj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Termometer mi kaže zunaj 0 stopinj, jaz pa hočem moj najljubši čas; jesen, medtem ko naj zima še vsaj 2 meseca POČAKA! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 23 urami je Bini napisal:

Ja pa tudi na Italjansko stran se ne moreš spustit z Mangarta pač.... 👌👍😉

Če si bil kdaj gor, veš da je marsikaj mogoče in si cel čas na tej ali oni strani meje, spust je mogoč proti Belopeškim jezerom (obvoz mimo ferrate), če misiiš pa z avtom pa res ne gre v ITA.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes (ponovno) osvojil 3. najvišjo slovensko goro in sicer po slovenski smeri ter spust po italijanski, v nekih  čudnih "zimskih razmerah", ampak se je dobro končalo. :) 

P.S. Ne, Mali 3glav ne šteje za samostojno goro :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.