Vem,da je pred časom Nejc1985 pisal o tem podvigu.
Včeraj sem si zadevo ogledal (iz kombija) in zna bit tole kar konkreten podvig, ko se menda v 10km dvigneš za 1000 višincev (gledano s Trboveljske železniške postaje).
Heej! Mi lahko priporočite kakšno res dobro sredstvo za LAMINAT, v smislu sijaja in zaščite, kot finalni nanos, po čiščenju in da je zadeva dolgo obstojna?
Za Kras ali Mip (preden je propadel) so se v eni veliki svinjski farmi pogovarjali, da bi celo začeli za njih pujse redit. Na koncu je farma se prodala in pujske so zamenjale druge živali v štalah.
V Avstriji in Italiji na suhomesnih izdelkih pogosto piše, da so iz Avstrijskega (Österreichisches Fleisch) ali Italijanskega mesa(solo carne italiani).
Na naše tržišče vem, da je pred časom veliko svinjine prihajalo z Madžarske, verjetno je še vedno tako.
Dans sem naredu enih dobrih 40km po Savinjski regiji; od GG do Mozirja in še malo okoli ter potem povratek v GG. Nazaj grede me je takšen veter bodel v prsa, da sem se komaj premikal, okrog 13h. Občutek, kot da si v nekem simulatorju oz. vetrovniku, hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Že varčujem za novo JUHO oz. ŽUPO :)))
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani