Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke.
Zadnje čase se ponavlja ista reč: napaka varnostne blazine. Z dopusta (konec avgusta) je šel takoj na servis, kjer so (med drugim) tudi to urejali, sredi septembra je bila spet ista napaka in zdaj se je spet ponovila...
Za isto napako se ti rok za odpravo napake sešteva. Ne vem več točno kolko, ampak včasih je bilo ca. 45 dni in z odvetnikom nad njih. Morejo dat drugi avto/kupnino (kaj njim ustreza).
Tak da, tudi če imajo kolektivnega, je to tvoj plus.
Optika je bila vcasih zakon sedaj imas pa ze 1Gbps hitrost preko bakrenega kabla...
Tak sem jaz na COAXu.
In lahko predpriva za optiko naprej ostane mrtva na ulici.
dne 12. 12. 2024 ob 19:05 je Z M A J napisal:
V katerem delu točno meni koristi podatek KOLIKO let ima kdo od vas optiko (10 let), jaz sem zgolj pojamral, da koliko to traja in gre v treh fazah. Sicer pa osebno raje počnem kaj drugega kot "ekranski športi", eto zato mi tole nikakor ni bila prioriteta št. 1, če sem povsem iskren. Kam imate pa drugi mi je pa precej vseeno, nikoli nisem bil nevoščljive sorte, želim vam, da ste srečni
Ja divje je. X firma kopa požiralke. Optični kabl tiši GVO (Telekomova podfirma) in potem Telekomov tehnik priklopi.
Tukaj po tem trditi,kolk je en boljši,slabši itd...halooo...ne moreš pričakovati,da te pol ne bodo ucurili pri barvah,da ne boš "pušnil" pri kvaliteti,performansah itd...
Kolikor sem na hitro pogledal...Canon 120€ (na koncu se je prodajal za 75€!!!) vs. 300€ (priporočena prodajna cena).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Počasi razmišljam, da je to bil izredno nepremišljen nakup. Menjal boš pol mopeda.
Pa razumem po letih uporabe. Ampak na novem peciklu, sem menjal samo zic. Da bi pa še gume, belanco, amortizerje, diske .... 🤨
Svojčas sem imel njegovo povpreč o na hardtailu.
25km vožnje z 300 višincev na poti.
Tu pa je ja moped. Na mopedu 15km/h povprečno bi bilo res nizko.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani