Naslednjic bom poslusal mojstra, ki je svetoval na avtu preventivno menjat; termostat, hladilno tekocino in vodno pumpo. Prvi dve zadevi sem, zadnje pac ne. In se je uscala, na sreco v Mengsu in ne Munchnu ali Salzburgu. Pa sem iz garaze izvleku tadrug avto in startal na sever, da se ne sekiram prevec.
Dobil fantasticno ponudbo za Kanado, da bi dalje logisticiral na letaliscu v Torontu, ampak potem ne bom vec 4h voznje oddaljen od vseh razlogov Z spola v domovini.
Ko je tema za pohvale, pa uzivam dopust in odstevam se dober mesec do tapravga dopusta, oujea!
Nemscina in logisticne zadeve v tem jeziku so zame se zmeraj konkreten zalogaj, a danes sem interno preverjanje znanja edini od celotne skupine odpisal 100%, pa je bilo vmes nekaj avtohtonih prebivalcev in tudi Turkov, ki se ze prakticno smatrajo za Nemce (se pravi dosti lazje od mene dojemajo stavke, sestavljene iz besed, ki premorejo lahko tudi po 40 in vec crk, hehe)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se kar strinjam, hehe.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani