Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Hja, a od usta?ov si pri?akoval kaj drugega.... slovenski skrajni desnici pa priporo?am naj jih kar vabi v Slovenijo, razne thompsone in drugo usta?ko sodrgo, banda izdajalska.

Cela Evropa se cudi do kam se bodo tajuzni se uspeli osmesit! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Jest sem svojo belo mazdo prodal novembra ko je bil riple 0.20$. Moj kolega jo je kupil in prodal 15.000 riplov za 0.20$ da je dobil 3.000? in kupil avto. Danes bi za 15.000 riplov dobil 48.000$ :D. Ce bi vedel bi jo imel se dva meseca :D

In zdaj bo nekdo komentiral, da se Ripple ni izplacal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sredi trgovine Real, na tleh nasel 10? in ker ni bilo nikogar v blizini (oskodovanca), potem nisem po celi veleblagovnici tekal in spraseval, ker bi najbrz hitro nasel 'lastnika'. Verjetno jih je izgubil kako bogati Hans :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nikakor se ne uspem navadit avtomatskega menjalnika in danes, se preden sem se privezal, pomotoma z levo nogo stopil na zavoro. Zdaj vem kaj pomeni, da te katapultira :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Vceraj gledal stajerski film Slepilo na temo narkomanije, fak kar grozna zadeva, realisticen prikaz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Druzinska kosila in vecerje, kok je to lahko enega blefa in pazit moras kaj zines, da komu ne stopis na zulj, pa kako bos oblecen, itd. Nekatere osebke iz sirsega sorodstva marsikdo ne prebavlja in se potem raje izognit tovrstnim obletnicam. :)

Na sreco niso vsi primeri taksni, jih je pa ogromno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://m.24ur.com/novice/crna-kronika/turni-smucar-med-vzponom-na-crno-prst-padel-in-zdrsnil-200-metrov-navzdol-po-pobocju-pri-kamniskem-sedlu-kolesarja-padla-v-grapo.html

Sem preveril da ni slucajno 1.april na koledarju, ker kdor je bil kdaj na Kamniskem sedlu ve, da je zadnji del in se kaksen vmes precej strm, poleg tega je sneg!

Ok, do tu nic posebnega, ampak pozor KOLESAR!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.