hehe....18 zimske so tolk drage, da se ti kr zme?a
Noja... jaz sem lani (oz. konec 2008, ko sem kupil avto) dobil ugodno (par mesecev vozene v odlicnem stanju) ... in se mi ni izslo...
Za 4 zimske sem dal 400? (nove bi bile dobrih 800?, so pa gor tele >> http://www.nakupovanje.net/dunlop-225-45r1...guma-pr-1154894 ) ... za 4 16" feltne bi dal recimo 200? (to mora biti ze dobar ponudba), poleg tega pa bi moral kupiti se stiri senzorje za tlak (ki so takrat bili okoli 60? za kos), ce ne bi hotel, da mi celo zimo sveti lucka na amraturi ... In se vedno bi moral nabaviti komplet gum ....
ne nic, moram rec da so mi vsi novi avti cist bedni...mam obcutek, da se prodaja oprema ne pa avto
drugace pa so mi s citroena sporocili, da me bojo poklicali, ko bo kaksen C5 z rocnim menjalnikom (trenutno majo samo automatika...)
Kot sem ze omenil, smo dobili Citroen C5 HDI 2.0 tourer (karavan) za na CeBIT ... in zadeva se presenetljivo lepo vozi... Na nemskih AC smo imeli max. hitrost 209 km/h po stevcu oz. 206 km/h po Garminu ... V avtu stirje + prtljaga... Edina stvar, ki me je motila je vstopanje in izstopanje na soferjevi strani... kjer je kar malo prostora med sedezem in volanom... pa sedez ima premalo nastavitev... Je bil pa srednje opremljen (tempomat, komande na volanu, radio z MP3 (brez changerja), senzorji spredaj in zadaj, ABS, TCS,... celo park assistant, ki naj bi izmeril, ce je prostor za bocno parkiranje...le uproaba je malo storasta.Ko je sistem aktiven pri hitrosti manj kot 20 km/h in vkljuecen smerniku na strani, kjer isces parking, pa zasloncku pri stevcih kaze, ce je prostor dovolj velik za parkiranje... Sicer nismo probali v zivo... ker pomoje sam prej ocenim, ce bom avto spravil v niso med dvema avtomobiloma ali ne ... Prtljaznik dovolj velik
A potem ko dobi? kar ?eli?, pa kar zbri?e? telefonsko
Niti ne...samo nevem, kako da je ni v imeniku... se je nekje med sinhronizacijo izgubila...
Vmes sem nadgradil telefon in imenik nanovo sinhorniziral s streznikom... pa ko sem vceraj gledal, je ni v imeniku... Sedaj spet je... in preveril sem tudi na strezniku in je tudi tam ...
sedaj pa ?e kako nalagate windowse ?e ni CD-DVD enote??
Tale Asus Eee PC ima slabsi procesor, nima bluetotoha (ali pa sem ga jaz spregledal ) ... ima slabso kamero, ... ima manj RAM-a in nima torbice ... in je se vseeno malce drazji
Namestitev pa gre preko mreze ali preko zunanjega USB DVD pogona ...
In pol ste se mesec nazaj ?udili meni ko sem pi*** na te ?e?ke vinjete
Ma sej ni take panike ... Verjetno so take zato, da je otezena zloraba... ... in da je ne mores kar tako odstranit, ko jo enrkat prilepis... Pomoje tudi "muckanje" po kavbojkah in mazanje z raznimi vazelini ne pomaga kaj dosti, ker je tako tanka folija ...
To?no tako je kot pravi? in tudi zato je del obvezne opreme v kamionu gasilni aparat. In v tem karambolu so bili udele?eni vsaj ?tirje kamionarji, ki bi lahko pomagali pri ga?enju, pa ni bilo nikjer nikogar. Kar nekaj minut je ogenj rabil, da se je razplamtel. ...
Na posnetku se vidi, da se je kamion v bistvu vnel takoj po trku... po 4 minutah pa je bila v predoru tema zaradi dima... V stirih minutah ne bi naredil prav nic... edino kaksna cloveska zrtev bi lahko bila...
Gasilni aparat sicer kamionarji morajo imeti... vendar niti ni predviden za gasenje pozara v predoru... Tam so pogoji precej drugacni ... pozar se precej hitreje razplamti, ker je dovod svezega zraka skozi cev dober (efekt dimnika) ...
Tud s tem strgalom se lohka fejst nazajebava? ?e posebi, ?e je avto veliko stal na soncu ?ez poletje.
Na dveh avtih je slo dol BP ... Mazda je sicer garazirana...vendar je cez dan ponavadi parkirana ne soncu (pred firmo ali kje drugje)... Yaris pa ni garaziran... in je tudi ni stal celo poletje pod streho ali pod drevesom v senci ...
Res ne gre dol "v kosu" ampak sem moral celo posvaljkati dol s strgalom... ampak je slo ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Noja... jaz sem lani (oz. konec 2008, ko sem kupil avto) dobil ugodno (par mesecev vozene v odlicnem stanju) ... in se mi ni izslo...
Za 4 zimske sem dal 400? (nove bi bile dobrih 800?, so pa gor tele >> http://www.nakupovanje.net/dunlop-225-45r1...guma-pr-1154894 ) ... za 4 16" feltne bi dal recimo 200? (to mora biti ze dobar ponudba), poleg tega pa bi moral kupiti se stiri senzorje za tlak (ki so takrat bili okoli 60? za kos), ce ne bi hotel, da mi celo zimo sveti lucka na amraturi
... In se vedno bi moral nabaviti komplet gum ....
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani