Tam je zmontiran v 45 minutah pa ?e en , lahko vmes spije?.
Nova je problem(sem ga ?e na?tudiral - re?il ), ker je krmiljenje releja originalnih ?migavcev negativno. Treba je predelat smart turn in napeljat eno malo dalj?o ?i?ko.
kot napisal ne pred razdelilnim boxom ampak za....
Samo tebi (oz. icemanu) potem zdaj dela tako, da tudi ko imas zmigavce dlje prizgane, utripne se trikrat, ko rocko vrnes v nulti polozaj ane? Ne samo takrat, ko jo samo "pipnes"...
Jebemti, pa ?e razmi?lu sm da bi se nekak do tebe domaju (no mev sm ?e Suli?arja - Celi?arja sabo), ampak pol nism hotu motit, k sm biu zihr da si do vratu u kakm biznisu!
Dec, sam kako pa mazdura laufa odkr si jo poprijel, to je pa res za
Js mam zrihtan, dela bp, samo ene 2 stvari mi nista v?e? in ju bom ?e predelal ob prilo?nosti.
Dela cca 1 uro, zato ker sem picajzlast in ker sem iskal kable brez vseh shem.
Mislim sem, ce je ze kdo ze zmonitral v tanovo sestico... da vidim, ce so bili problemi, ki jih je imel iceman povezani s tem modulom ali je to bilo ravno splet okolicsin in nakljucji ...
Potem lahko enkrat ob priliki prilejem k tebi? Bo pomoje se najbolj sigurno... glede na to, da sem jaz bolj "lev" za kake spajkarije ...
No takole - ?ez teden jaz imam bore malo cajta, pa ?e ta kur?eva tema je takoj tle. V soboto se da zmenit, fajn je da smo na kupu, kar se pa ti?e instalacije je to otro?je lahko - samo potreben je strom za spajkalnik....
Predlogi?
Kaalman ti dobis po posti jutr poslem
Sobota bo malo guzva... zena praznuje RD... pa se miklavz je zvecer Edino mogoce dopoldan...
Drugace pa priletim enkrat do tebe iskat, pa se bom sam doma pozafrkaval...
Vem da se to ne sme, ampak Baje bo sedaj neka folija ?ez vinjeto, da jo bo treba nujno stran odlimat, me pa zanima ?e mislite, da ko bo direktno nalimana na ?ipo, da bo spremenila odtenek barve?
Kod pa hodi toliko casa ... Jaz sem pred kratkim nekaj narocil iz UK... v sredo zvecer je bilo placano... v ponedeljek dopoldan je postar prinesel... bi pomoje ze v soboto, samo pri nas imajo psotarji ob sobotah frej (vsaj poste ne raznasajo v nas konec... ) ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
S kom? S pescem ali s tistim za teboj

lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani