Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano
pred 11 minutami je Jest napisal:

Noja...tale z lotom je malo bosa.... Glede na stevilke, ki jih objavljajo, je ze skoraj pol Slovenije okuzene... Ali jih tudi toliko zadane vec kot 100.000 € na lotu? 😆 

In zene od Binija verjetno ne pozna veliko folka tukaj na forumu... To je potem enako, kot da reces da poznas enega na FBju, ki je okuzen ;)

Ja... na FB. V bistvu  ne bi smeli verjeti nobenemu, ne da so bili na luni, ne da so bili na mt. everestu, ne da so bili 11000 metrov globoko v morju, ne da so živeli dinozavri. Nobenega ne poznam, ki je koga od zgoraj naštetih videl. 

Lepo je rekel danes doktor na tv :"Najboljše, da takoj ukinemo vse fakultete. Nima smisla zapravljati časa in denarja za dolgoletno izobraževanje. Na FB boste z lahkoto dobili izredne strokovnjake za vsa področja. Celo doktorjev je na pretek. Kdo pravi, da jih v Slo primanjkuje? ". 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Evola... za vse FB fane. Na vprašanje, ali poznaš koga, ki je zbolel za  corono. Sedaj lahko odgovorite: Da. Aja. Koga pa? Ženo od Binija. Jaz jih sicer poznam še enih osem zraven. A vseeno. Sicer pa, a pozna kdo koga, ki je zadel več kot sto tisoč € na lotu? Jaz ne. 

pred 5 minutami je Bini napisal:

Vprašaj prodajalca on bo vedel ali se pa bo pozanomal. Spomladi je šlo,samo poslal ti je mail,da imaš avto pri njih in,da greš po njega in približna ura dviga.:prstgor:

Jaz sem šel tako v Lj. po feltne,ko ni bilo dovoljeno prehajati iz občine v občino. Samo predračun od prodajalca moraš  imeti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 19 minutami je Jest napisal:

Saj to ravno zelim povedati... da je virusu cisto vseeno, kaksne barve je dolocena regijs... Eni samo slepo verjamete temu, kar vam politiki recejo in vedno bolj izgleda, da so mozgani cisto na off...

V casu epidemije, pandemije ali kakorkoli ze to sranje imenujemo.... je lahko tudi “sprehajanje” po “oranzni” regiji lahko rizicno... To kar se dela je predvsem zaradi takih, ki ne znajo razmisljati z kastno glavo... Kaj mislis, da tisti, ki imajo rezervacije izpred dolocenega datuma, da so imuni? In cel kup tistih, ki so v raznih pravilnikih oznaceni kot “izjeme”... 

Jaz zase ne morem trditi, da sem ali nisem okuzen, imam pa to smolo, da zivim na podrocju, ki so ga oznacili kot rdece... Enako tudi ti zase ne mores trditi, da si ali nisi okuzen... imas pa to sreco, da zivis na obmocju, ki je druge barve in se zato lahko kao prosto gibljes okoli... Ce veljajo omejitve naj veljajo za vse ali za nobenega... in naj bodo zivljenjske... ne pa “staisticne” ... 

Sploh pa so take izjave, kdo ima kaksno tablico na avtu, kje se giblje in podobno ... cisto v stilu sedanje vlade, ki deluje in govori zelo sovrazno in se samo se hujska enega proti drugemu... Vsega smo krivi ljudje... navadni drzavljani...

Se strinjam. Tudi jaz se izogibam gužvi zato pa grem hodit ali teči v naravo. Kaj sem jaz kriv, če je bilo povsod polno ljudi (tudi skupine po dvajset) po vseh strunjanskih, izolski in ostalih hribih?  Kaj naj bom zato doma zaprt, če nekdo ne upošteva  navodil stroke? Tudi na cesti od Kp do Izole se je trlo ljudi, baje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Saj se tebi tudi fučka, ko “lumpas” okoli... :zvizga::jezicek: Virus se požvižga na to, kar reče Janša... Tudi če si zaenkrat se v oranžni regiji, se lahko okužiš v sosednji vasi... Eno je zdrava kmečka pamet, eno je pa slepo uboganje, kar vlada zapove... 

Jaz sem se "sprehajal" po oranžni regiji in  iščem silil v rdeče. Druga pesem pa je! ko gre nekdo iz rdeče v rumeno. 😛

Sicer pa, kaj se niti sekiram kaj kdo dela... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 50 minutami je Boss napisal:

Ah dej no Alex, ko pa je Ljubljana vsak dan med delovniki polna tablic iz cele Slovenije (tud zdaj v teh bebastih cajtih) pa ni kej dost nerganja pa čeprav zarad tega vse prevečkrat stojimo v kolonah. Recimo tud mojo prvo Mazdo je v Ljubljani stotalkal en kreten iz Kopra, pa kaj naj zdej, kr vse Primorce zarad tega sovražim, al kaj? :whatever:

pred 50 minutami je Boss napisal:

Ah dej no Alex, ko pa je Ljubljana vsak dan med delovniki polna tablic iz cele Slovenije (tud zdaj v teh bebastih cajtih) pa ni kej dost nerganja pa čeprav zarad tega vse prevečkrat stojimo v kolonah. Recimo tud mojo prvo Mazdo je v Ljubljani stotalkal en kreten iz Kopra, pa kaj naj zdej, kr vse Primorce zarad tega sovražim, al kaj? :whatever:

Sej ne sovražim nobenega. Hotel sem samo povedati, da, se veliko ljudem fučka za vse odredbe in priporočila in se vedejo, kot da živijo v steklenem balončku.Potem se pa čudimo, da so vse ostrejše omejitve. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 18 minutami je Aless napisal:

Huh, spet zanimiva dirka, Suzukija sta oba vrhunsko odpeljala. 

Vinales še solidno, Quartararo danes čist izgubljen, verjetno gume šle v pm, ker se je videlo da ga nese ven iz ovinka. 

Dovizioso neka srednja žalost. 

Alex Marquez pohvalno tudi ta dirka v suhem se he dobro peljal, čeprav da bo na nivoju Marca mu še dosti manjka. 

Če bi moral napovedati kdo bo prvak letos bi rekel da Mir, zdaj konstantno nabira stopničke in točke, manjka mu samo še dobre kvalifikacije. 

Še strinjam za Mira.Čeprav nikoli prav na vrhu ima vedno dovolj točk, da lahko zmaga na koncu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 20 minutami je Bossek napisal:

Sej to veste, da ze lep cas tablice nic ne povedo? 🤔

Moja mazda ima GO (Nova Gorica grb) ze od zacetka. Pa je vec na gorenjskem in v ljubljani kot pa kjerkoli v goriski regiji

Že, že... a ne morejo imeti vsi primorci tablic Lj, MB, Po, Kr... 😏

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Ha, prehitro sem se hvalil, da ni ljudi zunaj. Danes sem vozil v koloni od Strunjana proti Kopru. Verjetno ni potrebno posebej poudariti, da je bila samo vsaka 30 tablica z obale. 😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Zelo napet zaključek in skoooraj zmaga AM73, če bo Quartararo takole nadaljeval, kdo bo prvak?

Super dirka. Am73 počasi postaja kot njegov brat, prehiteval je vse lepo  po vrsti kot šolarčke. In to brez nekega napora. Pohvalno za prve tri. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Mi na obali  smo zaenkrat še oranžni. Bomo videli, koliko časa bo tako. Čeprav sva šla z ženo včeraj hodit in res ni bilo gužve nikjer. Podobno kot v marcu, ko je bilo vse zaprto. Izgleda, da je folk ugotovil, da ni več šale. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Povej več 

Mah, nič kaj takega... pritrjeval sem neke table z obvestili o koroni in sosednjemu vzdrževalcu je padel iz vilic viličarja nek voziček. Na srečo me je samo oplazil. Danes sem kot nov. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 19 minutami je SpEkTr napisal:

Prav, si povedal Alex , treba je razmišljati z lastno glavo...Samo v napačnem kontekstu si to navedel :)

Ker? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je 50keda napisal:

Ali pa prekmurje ... po mojih izkušnjah. Pa tudi v naši "gorski primorski" ni blo slabo, v Bovcu in južneje ob Soči sma se prov fajn mela ;)

V Sloveniji je cel kup lepih pokrajin in krajev. Kamor koli se odpraviš, imaš za videti in doživeti nešteto stvari. Ne pravijo zastonj Sloveniji skriti biser. In prav je tako, da ni masovnega turizma kot je čez. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal:

Med regijami se bo navkljub zapori dalo prehajat pod pogojem da imaš rezerviran dopust. "Ker ga imaš najverjetneje rezerviranega na bone"- je rekel klovn Hojs.

Očitno je malemu orbanu ogromno do tega, da projekt vavčerji uspe - mnogo več kod do zdravja Slovencev. 

To je rekel zaradi takih razvajenih in egoističnih pacientov, kot je moja sodelavka. Danes je morala it pod mus v Kranjsko Goro, ker je v torek rezervirala. Iz skoraj zelenega območja v temno rdeče. Glede zdravja se ji pa gladko fučka, kot se premnogim v tej naši deželici. Zato pa imamo tako stanje kot je. Za to smo v veliki večini krivi sami in nobena vlada sveta. Ni dovolj le to, da rečemo, saj nosimo masko v trgovini, treba je razmišljati malo s svojo glavo. 😏

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je Shrek napisal:

Ne vem, zakaj toliko pljuvanja po hrvatih...kar se turizma tiče. Sam dopustujem v Dalmaciji. Že 15 let pri istem ponudniku v istem kraju. Letos koristil bone v Kranjski gori. Dve nočitvi so mi bile vrh glave. Čisto nič več me ne vleče gor. Ponudba v lokalih oderuška in neprijazna. Za njih sem bil industrija.

Pri hrvatih, tam kjer hodim na letni dopust, je v lokalih vse ceneje, kdaj pa kdaj tudi kaj gratis na mizo pride. Postrežba z nasmehom in prijaznostjo.

Imam še nekaj bonov za pokurit in se sprašujem, kje v Sloveniji lahko občutim tako domačnost...

Ha, ha... zadnji stavek zmaga. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 46 minutami je Shrek napisal:

Delal ga je hrvat italjanskih korenin, ki živi na severu nemčije...

Pa vseeno bo držalo. Mi na obali smo trenutno svetlo oranžne barve. Kak farbenblind z lahkoto zamenja z zeleno barvo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Tudi jaz lahko pojamram. Namreč v službi sem se za las izognil večji poškodbi. Tako sem šel skozi dokaj "lišo" z črnim ukom in odrgnino na ramenu. 🤕

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

Pridnost se nagrajuje. Vsem ki so poleti pridno hodili v hrčkolandijo po kovid, in zaradi preobremenjenosti s tem poslom niso imeli časa izkoristit vavčerje, se veljavnost le teh podaljša. 

Ampak ne razumem kako jih nekdo ne more izkoristit, še celo sendviče se je dalo kupovat z njimi, videl na lastne oči.

Baje, da bodo šele decembra o tem odločali, ali bodo podaljšali vavčerji. Ta pridni, ki nismo bili v hrčkolandije smo jih izkoristili pravočasno. Pravzaprav jih imam še za 200€.Jih bom a izkoristil za smučanje decembra. V bistvu se na smučanju ne moreš okužiti, če se le ne voziš z gondolami. Komplet si zaščiten:rokavice, podkapa, očala, čelada. V bistvu si zaščiten kot zdravniki na kovid oddelkih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 6 urami je NevLado napisal:

:((((((

6217d698f98c66b1d9ab_62471234.jpg?v=76ab
WWW.24UR.COM

Od ponedeljka bo pouk za višje razrede osnovnih šol (od 5. razreda) in srednje šole potekal na daljavo...

"Ta rdeči" imajo omejitev gibanja. Čudno, vedno sem mislil, da so tukaj na obali ta rdeči volilci glavni. Sedaj vidim, da so tu bolj roza. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 46 minutami je Nejc1986 napisal:

Maske na prostem in prepovedano zapuščanje regije, za nas , ki živimo v rdeče obarvanih regijah...

Ah...

Pri nas je zaenkrat v redu... bomo videli. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 37 minutami je AmpeR napisal:

Ah ga bom verjetno kar sam staknil, ker službeno hodim v prvo linijo... 

Jaz upam, da ga ne bom, ker sem tudi v prvih bojnih linijah... kaj bomo spet dobili kak korona dodatek? Sam prašam. 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Če bo kdo potoval v tujino in če bo zaradi kakšnih karanten in zaprtja držav ostal tam, država ne bo več pošiljala letal in jih ne bo reševala kot spomladi. Tako, da če ni nujno ne potujte nikamor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pravkar je Slivka napisal:

Dan se je v službi začel slabo, nato je šel samo še na slabše. Končal se je z dvema vdolbinama od cevnih klešč na šefovi mizi in šefovim bledim obrazom. No, to, slednje, se je prav prileglo in dan je bil v trenutku spet boljši. Šef pa tudi...

Sam kaj, ko te bo jutri klical, da popravi te luknje, ki so se pojavile na mizi. Pa se bo  šef zadnji smejal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.