Nek Nemec je med testno vo?njo s kabrioletom izgubil 23 tiso? evrov, ki so se raztresli po avtocesti. Cesto so zaprli, stekla pa je policijska iskalna akcija.
Tukile bi loh tut (kdor je primerno obve??en) napisal katera je obvezna oprema za kak?ne tuje dr?ave in pa kje je nujno nabavit vinjeto, da ni pol kak?nih te?av!
Kolikor mi je znano, moras imeti obevzno opremo, ki jo predpisuje zakon v tisti drzavi, kjer je vozilo registrirano...
Za 5ko rabis cas, jaz sem isto mel mnenje potem pa vsak dan boljsega....na koncu ugotovis da je to lahko tud zelo sporten avto....
Smo se lani in predlani peljali z mazdo5 na CeBIT v Hannover... in mi je bila zelo vsec... sploh lani, ko je bila malo bolje opremljena in z elektricnimi drsnimi vrati zadaj ... Sicer boljza igranje... in bi namesto tega raje imel recimo navigacijo... ampak tako smo dobili in se je obnesla odlicno... Predlani nas je slo 5 + prtljaga in je bila kar kriza s prostorom in smo morali dati se kufer na streho, pa peti je sedej v prtljazniku, ker trije odrasli na zadnji klopi na dolge fure je muka... sam polozaj za volanom (sem vozil celo pot tja in nazaj) je bil meni osebno odlicen...
Danes vstali ze dokaj zgodaj... in se odpravili na Kanin, kjer je potekala tekma oz srecanje "smucarjev po starem" ... Bilo je precudovito vreme... na cesti nobene guzve (so izgleda vsi rinili proti morju ) ... Tja smo sli mimo Skofje Loke, skozi Poljansko dolino skozi Cerkno,... do Bovca... nazaj pa smo ubrali drugo pot, preko Predela, Trbiza in Kranjske gore nazaj proti domu...
Sneg je bil ze precej juzen... zato je to smucarjem s staro opremo, vecinoma brez robnikov, ni bilo ravno najbolj vsec... temu primerni je redkokdo pripeljal na cilj, brez da bi vsaj enkrat sel malo tudi po tleh...
Jaz jo vozim, ampak jaz nisem preve? slaven. Me samo v na?i fari poznajo.
V?asih je Mazdo vozu Martin Strel. On je taprav Đek. Za fru?tek obere eno kra?o, dva litra cvi?ka zlije pod srajco pol se pa v Mazdo vsede pa gre v Amazonko scat.
Tole je en cist navaden "hoax"... ker kot prvo... dokler si v domacem omrezju, so dohodni klici brezplacni... OK... ce klices nazaj, je lahko drago... ampak NIKAKOR ne 2.000 ? ali vec... in to, da se klica ne da prekinit, tudi prvic slisim
Ja samo, vedi da po zakonu si avtomatsko kriv, ?e nekomo prileti? v rit, kako pa je z dokazovanjem nasprotnega pa raje ne bi govoril, ker je skoraj ne mogo?e, ker ne poznam druga?nega primera in da bi kdor koli dokazal nasprotno pa ?eprav bi v tem primeru, ?e bi se kaj zgodilo in se na sre?o ni.
To pa ni cisto res, da si avtomatsko kriv, ce naletis od zadaj... Predvsem je odvisno od okoliscin...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kabriolet trosil evre po avtocesti
Berlin, 14.05.2009, 11:56 | B.T.
Nek Nemec je med testno vo?njo s kabrioletom izgubil 23 tiso? evrov, ki so se raztresli po avtocesti. Cesto so zaprli, stekla pa je policijska iskalna akcija.
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/kabr...-avtocesti.html
Pa ?e http://www.24sata.hr/news/clanak/otislo-u-...ge_id=main_page
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani