Najbrž je utopično pričakovati, da bodo to upoštevali kot garancijo...
Če bi bil udarec kamenčka potem sigurno ne. Zdaj pa ker praviš, da je tako nizko, da kamenček ne bi mogel tam udarit pa je vseeno počila šipa, jim lepo povej, da je to konstrukcijska napaka, če šipa poči sama od sebe pa ne glede, da imaš gretje priklopljeno. Za primer povej, da gre očitno za serijsko napako, ker se je sodelavcu zgodilo enako. Možnost za naključje je v takem primeru skoraj nemogoča.
Drugače, ma pa Ford kar veliko težav pri šipah na vseh modelih po svetu. Očitno šparajo na polno pa izdelava ni na nivoju, ker jim šipe konstantno pokajo. Lahko, da je napaka ali v sami izdelavi stekla ali pa v lepilu, ki drži steklo v okvirju. Je pa večino vezano na nizke temperature, kjer bi lahko bil vzrok otrdelosti lepila, ki preprečuje, da bi steklo "dihalo" pri spremembi temperature. Lahko pa da se celo odtrga od trdega lepila in začne rahlo vibrirati , kar tudi povzroči pokanje.
Dildo ni registriran kot orožje... zdej, če ne smeš met pištole, noža, teleskopske palice, bejzbol kija, pendreka, nunčake itd... ubogi revici je torej preostal samo še ogromen dildo za samoobrambo.😜
Nekaterim na tem forumu je pa 150 kW motor prešvoh za vožnjo po ravnini...
Sam ne pozabi, da je imel takrat tak Audi tam nekje 1250kg lastne mase. Danes jih ima tam bliz 2 toni, kar pomeni, da rabi ekvivalentno 150kW motor za enak občutek vožnje.
Levi, desni, zgornji, spodnji .... stalno samo eno in in isto nabijanje... 🤔
Indoktrinacija je huda zadeva... kje zagovorniki takih nezakonitih in z mednarodnim pravom skreganih akcij, najdejo to povezavo z levimi in desnimi bo zame ostala misterija za vedno.
Samo eno stvar povem pa čisto resno mislim. Vsi vedo kaj si mislim o JJ-u ampak, da bi recimo nekdo iz neke države takole uletel k nam pa ga ugrabil.... ma dejansko nisem kreten, da bi v tem užival ampak bi bil strašno nejevoljen in besen, da se nekdo vmešava v naše notranje zadeve.
Ne razumem, kako lahko nekateri se ob takih terorističnih akcijah ugrabitev navdušeno veselijo... me zanima a si že pripravljajo alibi za opravičevanje zavzetja Grenlandije. Tam ni Mandura in bo treba nekaj najti za opravičilo.
Aja, za zaključek... sem v omari našel to novo trendy Manduro Nike trenirko in sem ratal fasion freak... še očala moram najti.🤣
@skritikrt ker imaš tolk rad videe pa si mogoče tega poglej. Ne to ni TikTok video ali kaj podobnega in boš mogoče razumel zakaj takšno stanje v teh državah. Ne vem... sankcije in podoben pritisk praktično več kot zadnjih 20 let, verjetno ne pomenijo nič, a ne.
Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil?
Sicer ne vem od kdaj to spremljaš, ampak ameri po WW2 to delajo ves čas. Zdaj po novem že Kolumbiji grozijo pa Danski in Grenlandiji. Fino fajn, da imajo nekateri toliko odpustka, do dejanj murikancev. Ja dokler k nam ne potrkajo na vrata je vse OK al kako gre to.
Dejansko se jim lahko postavijo po robu samo še države z jedrskim orožjem z ostalimi bodo pa delali kolikor se jim zahoče.
Imaš pa popolnoma prav, ko se sprašuješ to, ker murikanci ne spoštujejo nobenih mednarodnih dogovorov, pravil, mednarodnih sodišč in drugih pravnih aktov, se grejo terorizem, piratstvo, ugrabitve in druge nedovoljene stvari samo zato, ker lahko. Problem je v tem, da večina folka sploh ne ve kje je glavni problem in kdo je vzrok.
Tole te moram popraviti... Caracas ni na obali, ampak leži za hribi, ki ga ločijo do obale. Je cca 10km od oceana zračne linije. Do njega se pride po ozki dolini, tako da desant odpade. Zelo verjetno so imeli domače pomagače, ker kar takle brez obrambe nekoga ugrabit je verjetno preveč igra na srečo, da bi se jo ameri šli. Se pravi so kar dobro vedeli kako pa kaj predvsem pa kdaj.
Je pa zanimiv govor Trumpa... Nafto je omenil več kot 20x v samem govoru, mamila pa le 5x. Pa prav zaradi mamil naj bi napadli ne pa zaradi nafte... ja verjetno res, če verjamemo v svizca, ki zavija čokolado v folijo.
Sem bil tam prej in po njej in so mi ljudje povedali, da jim zdaj gre dosti slabše. 🥴Prej so vsaj vedeli kdo je glavni, zdaj pa v državi v večini vlada sama korupcija in kriminal. To prinese v državo demokracija katere niso navajeni....
Libijo si še pozabil... kaj jim je prinesla narekovana demokracija? Šele, ko so izgubili tisto kar so imeli in so verjeli, kako bo bolje po strmoglavljenju Gadafija. Ujeti so v spiralo boja za oblast, korupcije, argumenta moči in ne moči argumentov.
Vse take države morajo same iti po postopni poti in še nobena nasilna sprememba oblasti ini nikoli prinesla blagostanja le bedo in nazadovanje.
Še vedno ne razumem zakaj se je treba vmešavat v države, ki recimo ZDA ne ogrožajo niti ji niso ne vojaško, ne politično ne gospodarsko nevarne. Niso ne sosede, niso v nobeni sovražni vojaški organizaciji, nimajo raket na svojem ozemlju, ki bi bile uperjene na ZDA.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čak, do volitev, ko pride jajo in bo takoj stavka prekinjena.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani