Ne želim nikomur ničesar slabega, AMPAK tule sem pa od navušenja zaploskal z ušesi. Takrat sem bil uslužbenec sodišča, ko je bil ta primer aktualen in grozljiv umor nedolžne osebe.
Nedelujoča turbina na Mazdi in očitno posledica tega tudi lučka za zabasan DPF filter, naročen sem pa šele jutri za pregled in potem bogve kdaj mi bodo na pri jamstveni hiši odobrili popravilo in potem gasa dalje. Jebela cesta.
Če ti kaj pomaga, lahko dr. Pelka kontaktiram in kaj povprašam glede nastale težave ter kako jo odpraviti?
Tale vremenski WC me je v zadnjem tednu pa res na fertig iznerviral, pa dež, pa veter, pa oboje hkrati. Sem si ful želel lepo jesen, tole pa je totalna polomija. Jesen mi je idealna za planinske podvige.
Danes (petek 13-i) pri zobarju, kot pravi dec, zavrnil injekcijo pred posegom, me čudno gleda in po posegu pohvali, da se pa res ne spomni kdaj bi nekdo zavrnil injekcijo in raje trpel k zmaj, hehe
Pri tej nenadni skokoviti spremembi temperature, sploh ne vem kako se oblečt in nek prehlad se me zgleda loteva, ko sem včerajšnji padec temperatur in deževje raaahlo podcenjeval, heh
+ prištej jim VSE stroške katere si imel s tem, ko si vsak mesec večkrat haral proti KOPRU. Goriva toliko in toliko, po možnosti vzeti dopust, nekoga prosit, da te pelje nazaj, skratka VSE jim seštej!
Me je v preteklih dneh na poganjalcu ujel konkreten naliv in posledično je kolesarski števec KAPUTT, zdaj ga sušim, ampak nimam prav veliko upanja na njegovo oživitev. Bo treba drugega.
si mogoče razmišlju da bi si potopno montiral? js se še po asfaltu navdol stoje peljem, mi je nekak bol ziher če morm na hit spredno bremzo stisnt. lih včeraj se mi je to nardil ko je en avto obračal na cest.
Meni se zdi bolj logično ob spustu navzdol po klancu, čimbolj spustiti sedež in potem sedeti na njem, s tem imaš nižje težišče in bolj nazaj? (ni nisem kmet in nisem s hribou doma, hehe).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Še par jamraških objav in bo tule naslednja stran; 666
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani