Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Se me je prehlad kar konkretno lotu, ampak sem preponosen (beri preneumen oz. trmast k zmaj), da bi vzel bolniški stalež. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Dokler so ljudje, ki plačajo in kupijo ni pomembno, koliko je realno vredno...

Gradnja hiše na ključ je okoli 1.200€ na kvadratni meter. Ja, imet moraš še zemljišče. Pa začnimo:

- zemljišče 40.000€

- prijektant 10.000€

- študije, papirji, priklopi 15.000€

- hiša na ključ (recimo, da je 70 kvadratov pa da je 2000€ na kvadrat) 140.000€

- pijača, da častiš, ko si naredil hiši 5.000€

Vse skupaj torej 210.000€ (hiša na ključ, ampak brez pohištva). Če dodamo še pohištvo in nov avto, pridemo na enako cifro, kot je dal tvoj kolega...

Še nekaj prilog v razmislek:

Zajeta slika 1.JPG

Zajeta slika2.JPG

Zajeta slika3.JPG

https://www.inpro-hise.com/component/realestatemanager/205/view/57-Moderne hiše/201/hisa-ribez?Itemid=205

https://www.primerjam.si/cene/gradnja-hise/cena-hise-na-kljuc

70 kvadratnih m hiša??? Pa to je marsikatera brunarica večje izmere, težko pa temu rečeš HIŠA, zlasti če ima nekdo 5 (ali jih imaš 6), otrok?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ne želim nikomur ničesar slabega, AMPAK tule sem pa od navušenja zaploskal z ušesi. Takrat sem bil uslužbenec sodišča, ko je bil ta primer aktualen in grozljiv umor nedolžne osebe.

SVET24.SI

V zaporu na Dobu je prejšnji petek umrl dvojni morilec Boštjan Koprivnikar, poročajo Slovenske novice. Ugonobil naj bi ga rak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je pob napisal:

Nedelujoča turbina na Mazdi in očitno posledica tega tudi lučka za zabasan DPF filter, naročen sem pa šele jutri za pregled in potem bogve kdaj mi bodo na pri jamstveni hiši odobrili popravilo in potem gasa dalje. Jebela cesta.

Če ti kaj pomaga, lahko dr. Pelka kontaktiram in kaj povprašam glede nastale težave ter kako jo odpraviti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Tale vremenski WC me je v zadnjem tednu pa res na fertig iznerviral, pa dež, pa veter, pa oboje hkrati. Sem si ful želel lepo jesen, tole pa je totalna polomija. Jesen mi je idealna za planinske podvige.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal:

Ti samo povej kje ta hiša je:P

Nisem bil na forumu do zdajle, sicer bi ti z veseljem javil. Je bilo luštno, pa tudi vreme je začuda kar sodelovalo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes (petek 13-i) pri zobarju, kot pravi dec, zavrnil injekcijo pred posegom, me čudno gleda in po posegu pohvali, da se pa res ne spomni kdaj bi nekdo zavrnil injekcijo in raje trpel k zmaj, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri tej nenadni skokoviti spremembi temperature, sploh ne vem kako se oblečt in nek prehlad se me zgleda loteva, ko sem včerajšnji padec temperatur in deževje raaahlo podcenjeval, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

+ prištej jim VSE stroške katere si imel s tem, ko si vsak mesec večkrat haral proti KOPRU. Goriva toliko in toliko, po možnosti vzeti dopust, nekoga prosit, da te pelje nazaj, skratka VSE jim seštej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Me je v preteklih dneh na poganjalcu ujel konkreten naliv in posledično je kolesarski števec KAPUTT, zdaj ga sušim, ampak nimam prav veliko upanja na njegovo oživitev. Bo treba drugega. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Šeško prejel oceno 10, ki je jaz doslej še nisem videl pri nobenem igralcu. Modrić je včeraj dobil 9,4 in se mi je zdela odlična ocena. :)

Screenshot_2024-09-09-22-30-11-025_com.android.chrome.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 25 minutami je TBA napisal:

si mogoče razmišlju da bi si potopno montiral? js se še po asfaltu navdol stoje peljem, mi je nekak bol ziher če morm na hit spredno bremzo stisnt. lih včeraj se mi je to nardil ko je en avto obračal na cest.

Meni se zdi bolj logično ob spustu navzdol po klancu, čimbolj spustiti sedež in potem sedeti na njem, s tem imaš nižje težišče in bolj nazaj? (ni nisem kmet in nisem s hribou doma, hehe). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.