Kaj sem v?eri v Kamniku do?ivu okrog 22.ure in bi se lahko totalno sranje zgodil z veliko ?rtvami.
Na Petrolu preverjam in polnim gume, nek mladec pa na powno naglas neko svojo Yugo muziko nabija med tankanjem svojega A6, potem pa je ?el on o?itno pla?at (nisem preve? firbcal za njim, BMK), nakar jaz ?e ?akam na bli?njem semaforju pri rde?i lu?i, on pa NA POLNO ?ez ta rde?i semafor in nepregledno kri?i??e. Ni mi jasno kolko je uspel pospe?it v teh 100m do semaforja, ampak bi reku da ga je pre?kal vsaj 100kmh.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ko se zbudis sredi noci, ne ves kaj delat, gres na fitnes in si hvalezen tistmu, ki si je domislil 24urnega fitnesa?
To imas doma v kleti naprave najbtz?
Jaz sem pred tem, ko se je blo treba nekam vozit, vselej najdu 20000 argumentov zakaj ne it, zdaj je to povsem drugace.
Pa?e tole med fitnessiranjem;
Tudi beattla so stlacilu v SUV....katastrofa, to sploh ni vec (bil) razred avta, to je samo se modna muha za kupovanje z o?mi.....
Tudi v cx3 sem danes sedel....kaj je namen tega avta razen da je lep? V mestu nobene prednosti, za kaj vec pa za dve osebi.....
1 dan sem gledu najnovejso generacijo Hrosca in se prestraseno spraseval; menda ne bodo ksnega karavana iz njega izvlekli, po receptu vozila Mini?
Heh, dans v Kro?nem v bli?ini Sto?i?kega stadiona, se peljem z normalno hitrostjo in se imam le zadostni varnostni razdalji za zahvalit, da ni moja ki?ta po?rla vle?ne kljuke spredaj voze?ega oz. ZAUSTAVLJENEGA, ker se je v fazi izvoza dejansko zaustavu (ni bilo pe?cev ali kak?nih mote?ih dejavnikov), pa ene par sekund razmi?lju kaj naredit. VELIKI MISLEC!
Fotogalerija, vidim da je voda odnesla cesto pri nasem piknik placu v Beli
http://m.24ur.com/novice/slovenija/voda-zalivala-kleti-nekatere-ceste-so-zaradi-poplav-zaprte.html
Napisano
Res je, zdaj cakam da mi se Hyundai odpove poslusnost in grem ju3 na razgovor za novo sluzbo kar s sobnim beciklom!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani