To zdaj "pametno" TV imam v kantini, kjer ne lovi noben gsm signal😁. Žal ne nejdem aplikacije za Telekom, zato pa preko browserja dostopam na TV IN in zdaj lahko vse gledam 😁 pa telefon šeram,....
Na zdej. Telekom ukinja TVin in naprej bo samo NEO. Ampak NEO na moji neumnopametni tv to ne dela oz. ne znam nastaviti. Nisem pa naročnik na neo.
Uf sem jezen. Že cel dan "šraufam" moj wap. Celega sem razkopal, očistil in nazaj sestavil in itak ne dela😐🤨 Nima pritiska. Ima kdo kaj znanja o tem, kako se ga zrihta?
Jaz sam upam da kej privezes smuči in pancarje. Tole zna zelo, zelo grdo poleteti po avtu ob močnem zaviranju.
Jaz vedno v avto smučke in palce vse močno zvežem.
Uf, zadnjič, ko sem šel z vag-om na vrh Krvavca sem dohitel dva e-golfa. Vozila 40km/h in mi pila živce🥵. In "mona jaz" sem se lotil prehitevat tik pred križiščem za menda Stiško vas pri kozolcem in cca. 70km/h direkt v 90° desen ovinek....😬. Pohodil na polno zavoro, obrnil volan v desno, abs in sistem stabilnosti odlično pravilo svoje in začudeno ostal na mojem pasu.
Doma sem moral prav preanalizirat posnetek iz dash camere. Če nebi bilo vse prevezano bi letelo na po avtu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ne bo uredi ta zadeva...
Zanimivo, da nekaj EU držav se že neki mesecev pripravlja na morebiten blackout. Potem naj bi vojska prevzela situacijo. Bo?!

Popravljeno od AmpeRPovezava za deljenje
Deli na druge strani