Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Hja sej, tujci so vedno carji, sam mi sami pa? ne znamo - floskule zadnjih 30 let za?en?i s toba?no tovarno, kjer so nas prvi? lepo ?po?teno nategnili. Ampak kaj ko se ne nau?imo ni?.

Zanimivo, dr?avna pomo? podjetjem s slovenskimi lastniki ni dovoljena, ker pravi EU, da je to nepo?teno do konkurence. A zdaj , ko pa je nem?ki lastnik pa to ni ve? problem - se pravi doma?emu ne sme? pomagat, nemcu pa kao naj bi, al kako to gre v EU.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sej vem, da je to ?tos, ampak vseeno ni to povezano z nekim drugim onetom. Gre za to, da se nafta ne pocedi po boku avta, ?e prehitro umakne?. Hmmm, ?eprav v bistvu, ?e dobro pomislim, je nekak res isto. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Haha, sam res... jaz sem vse drugo gledal in ?akal, da bo kak funny moment, recimo, da model pade in ves orodje strese v luknjo, pol pa brizgne gejzir hladilne teko?ine in poplavi celo sobo hollywood style.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?efica stalno prca!! bo treba menjat >_>

ah, ni? novega, ?enska na vodilnem polo?aju navadno pomeni ali dramo ali pa telenovelo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

No pa smo pri?li ?e do enega vzroka zakaj s alkohol za volanom pri nas tako milo tretira in verjetno ?e nekaj ?asa ne bo okvalificiran za kaznivo dejanje.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/ocividca-velov-se-je-mocno-opotekal-in-komaj-zlezel-iz-avtomobila.html

pa to ni njegov prvi tak "kiks"... mater kaki se navle?ejo v ta AVP: Velov, ?lender,... in oni imajo nato mandat pamet drugim solit a sami bi morali biti vzgled in ravnati v splo?no dobro za pove?anje prometne varnosti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No je pa vsaj bistveno bolj?i ob?utek potem na cesti (vsaj zame), ko te zadeva potiska in ne vle?e. Pa? ve?ji u?itek v vo?nji. :jupiii:

Se pravi ma? raj za ve?ji u?itek, da ti ga potiska kot pa vle?e....

...avto mislim no, pokvarjenci.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno malenkost je zaj... ker ni naredil zgloba za nagib.To smo ?e mi kot mulci v osnovni ?oli vedeli da je to treba, ko smo z doma narejeno prikolico s kolesi vozili daljinsko vodene modele letal na modelarsko stezo. (takrat smo se morali mulci znajti sami, niso ateji stregli od spredaj in zadaj tako kot se to mulcem dogaja danes).

Dokler gre po ravnem je ?e ok, kak?na hrbteni?ka bo mal zacvilila pri otrocih. ko pa bo ?el ?ez preval bo pa se sli?alo samo ?e "vaffanculo".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kje pa je deseturni obvezni odmor vmes? ?e dela? tako, si v prekr?ku. :)

a ni 11 urni zakonsko dolo?en... tisto kar pa razlaga Slivka pa mislim da ne spada pod de?urstvo ampak pod pripravljenost.

To je treba Du?ana Mramorja vpra?at - on je strokovnjak za pripravljenost.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj naj pa jaz re?em, ker delam zdajle no?no 7 dni zapored vklju?no z vikendom? Aja pohvalit se je treba - pa? za nov avto bo treba zaslu?t, ni druge :lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otroški voziček
Napisano

?estitke tebi in lampi... vsem trem foruma?icam pa ?imprej sporo?i tehni?ne podatke... sej ve? kubatura, kak?en zvok ima, kolk izpusta CO, aja pa barva je zdej tud aktualna.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da se ve kdo je najboljši
Napisano

?e pomnite tovari?i; ko sta si v za?etku 90-ih Toyota in Mazda iz leta v leto izmenjevali ?ezlo najzanesljivej?e znamke? Takrat sem se tudi zaljubil v ti 2 znamki (Celica T18 in 323F).  :wub:

Dobri stari ?asi.

Moram pa Alexa mal pobarat, da me nau?i kako se je treba tola?it. Druga? je pa dobro napisal - vsak svojega konja hvali, kar pomeni, da lastniki Mazde tega ne po?nejo/mo dovolj dobro.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah, meni je malo hecno, ko so ljudje ponosni, da je Slovenka tako visoko (in je celo na lestvici bolj poluranih politikov - zakaj ?e?). ?al od nje nimamo veliko. Porkadu?, Hrvatom EU konkretno sofinancira zloglasni most, nam pa ne more "zrihtat" drugi tir, pa mogo?e ?e tretjega ali pa tretjo razvojno os, ko smo na zelo pomembnem trgovskem kri?i??u Evrope.  :vskalo:

Sej ne more? pri?akovat ve? od ?loveka, ki verjame v ?amanstvo in se rekreira tako, da hodi po ?erjavici... pa? vsi kole??ki niso na pravem mestu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oh, ko bi bil edini, takih kamionarjev je ogromno, ?eprav vseeno je tole res ekstrem.

Ampak kljub temu, tudi motorist je silno pozno zaviral... bohnedej, da ga karkoli krivim, ampak vseeno je treba najprej nase mislit in ne razmi?ljat v smeri saj imam prednost in kamiona sploh ne bi smelo biti tu. Tale reakcijski ?as je bil skromnih 2 sekundi, ?e sem videl prav.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da se ve kdo je najboljši
Napisano

Sem ?e imel avto z zavesicami ker jih je potreboval pod nujno sicer bi ostal brez barve. Na ?alost pa tisti avto ni imel pozla?enih blatnikov in pragov, pa bi jih rabil. Ugani o katerem avtu govorim.

Mazda?

hmmm, Mazda je ?e v dru?bi z Dacio, Oplom in Fiatom... tole je kr hud udarec za Alexa. AMpak dobr, vsaj Tesla ni, ker to je pa dizaster. In pol si upa Musk govort, da njegovi avti sploh ne rabijo rednega servisa... seveda ga ne saj so ves ?as na servisu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Dobro. Naj bo. Itak me imajo ?e vsi za ?udakinjo, naj bo pa ?e tu tako...

Nikoli te nisem imel za ?udakinjo - ima? druga?ne pogleda ampak to je popolnoma normalno. Razumem tvoj pogled in se deloma celo strinjam sploh v tem, da je marsikdo trezen bolj nevaren kot nekdo rahlo v nekaj desetinkah promila.

Samo tako kot Nejc razlaga je pa? zelo zdravo razmi?ljanje. Glej jaz tudi dajem najbolj?e mo?ne gume na avto pa bi se lahko vozil v precej cenej?ih ?ungalunga gumah ampak tako vsaj vem, da dajem maksimum v varnost na tem podro?jih. Zato tudi ne pijem alkoholo in verjetno je pri meni res tudi manj kot pet pirov na leto. Bolj zarad dru?be kot potrebe. Posku?am se obna?at preventivno (ne rata vedno), tudi telefon je v uporabi le preko BT-ja v avtu, ?e me kdo pokli?e pa ?e takrat nimam pogovorov ampak je zadeva re?ena v nekaj stavkih.

in vsaka taka stvar nosi en mali procentek, ki pa se se?teva in na koncu je lahko razlike 15-20% napram nekomu, ki to ne po?ne. Sej lahko, da se nobenemu od naju ne zgodi ni?, ampak ?e se, bo verjetno tisti imel veliko ve? te?av ali vsaj moralnih vpra?nj tipa "... kaj bi, ?e bi..."

In ja pa? svojega otroka sam nikakor ne bi zaupal nekomu, ki ni trezen, ker ?e bo zapeljal v jarek pa ?etudi ne bi bil ni? kriv bi se vedno spra?eval, a bi bilo mogo?e pa druga?e, ?e bi bil trezen in posledi?no bi moj otrok mogo?e ostal ?iv.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.