Dans sem gledal za nazaj (via Siol Box) na RTL-u in se nisem uspel na?udit, kok enih kur?evih reklam dajo vmes. Sem mislu da so bili RTV SLO rekorderji, pa o?itno ne.
Prvi? v ?ivljenju tankal avtoplin po ceni izpod pol ? za liter (0,49 v KR na Primskovem) in zdele ?e ?tartam proti ?tajerski. Sankanje prejle pa je fantasti?no uspelo in proga noro hitra.
(ja, ?e vozi? na LPG lahko menjava? regije ve?krat dnevno, seveda pa to ne gre brez Mazdine zanesljivosti).
Res...je jaz sem tudi zjutraj ob 6uri ...?akal ,da bom gledal F1...ni? od prenosa jebebliga pa za kaj pla?ujemo RTV..?????...popizdi? lp
Gelipter, da se ti je ljubilo ob 6.00 ali ?e prej vstat, za gledat ringl?pil s predvidljivim koncem (recimo da si bil lahko vsaj 95%, da bo zmagala cifra 44 ali 6, torej srebrni Merkel), pa ?e Avstralija je ena najbolj brezveznih pist kar je le mo?no.
Simon, se mi je zdel, ko so pisali tuji dr?avljani, da ne gre za Kanad?ane, Novozelandce ali pa Fince.
Spra?ujem se, kak?en ?lovek mora? to bit, da si posku?a? nekoga podredit z ustrahovanjem in da se iz?ivljajo nad ?olarji. Potem dalje pa verjetno ?redni nagon in je kar je.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ko fotr podmladek po?lje na pivo v drugo dr?avo (Ko?a na Ljubelju).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani