Ja sj sem dal,bom se enkrat bolj to vse skupaj preveru,nekje je regija ampak slovenije ni nikjer,je nemcija,italija itd..austrije pa ni..nastavi najprej regijo, mora biti mpeg4, potem pa ko gres avtomatsko iskanje - FTA OnLY spremeni v ALL
thats it
v nastavitvah se vidi jakost signala - vsaj 68% mora biti
drugo pomembno v nastavitah mora? imeti vklju?eno napajanje antene z avtoradia, druga?e ne lovi ni?
tretje, sedaj mi bo? verjel da je signal v SLO v kurcu - in pa tudi ?e je mpeg2 najde kanale samo ni slike in napi?e video not supported
www.trziskisladoled.si
Evo da se mal pohvalim, ucerej dobu radio ga namontiral,meni zgleda super,8 incen lcd..grafika je super,skratka vse se ujema..
slike prilozim kasnej...
jures ti pa bos imel mal dela,z navigacijo,pa nekej me dvbt jebe. Ne najde programov.
www.trziskisladoled.si
Jaz grem vedno tja osebno, prinesem print iz PayPal-a in mi takoj naredijo. Pla?am carino, vzamem paket in grem.
Sem pa enkrat (pred sedmimi leti), ko sem ?ele za?enjal z eBay-em in PayPal-om, prinesel na carino malce "predelan" izpis iz PayPal-a in je po parih minutah carinik pri?el nazaj na okence in rekel, da papir ni OK, da se ne ujemata niti ?ifra artikla niti cena. Sem samo zafarbal in rekel, da imam o?itno napa?en papir in bom prinesel pravega....
Tako, da o?itno natan?no preverijo vse.

www.trziskisladoled.si
Fak ze 2dni avtoradio na carini pa miso se pogledal kao carini je odredil pregled paketa. Nesposobni kot da ne vidicon da je to Sam avtoradio. Kr neki
www.trziskisladoled.si
www.trziskisladoled.si
Si predstavljas kaksnega fotra k non stop menja amortizerje na koncu pa ugotovijo da ima napacno dioptrijo:)
www.trziskisladoled.si
U pi... Mater.. 5 dni bom mogu delat po 16 ur na dan,tko da mi ostane 8ur za vse drugo.
www.trziskisladoled.si
vse najboljse...
www.trziskisladoled.si
No js se bom pa pohvalu s teem da sem ucerej avto opral,usnje namazal z eno kremo,in se prov cuti kako mehko usnje bo. Pa mal prtljaznik pospravu.
www.trziskisladoled.si
bse najboljse..
www.trziskisladoled.si
Hahaha. Hvala jures. Sm mislu da bi z labijem ustvarla najin podpodforum,pa ocitno nama ne bo ratalo. Haha..
ko gre labi dol kr pozabi pisat slovensko. Hehe
www.trziskisladoled.si
in pri tem porabu dobrega jurja...
www.trziskisladoled.si
kupil sem komplet vozicek za otroka,narocil dvd player za avto,narocil kamero za avto...
vec v jamralnik..
www.trziskisladoled.si
vse najboljse...
www.trziskisladoled.si
zakaj ni dones cel dan forum delal?
www.trziskisladoled.si
Napisano
evo ena slika avtoradia..
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani