Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Evo, vn mehike...

Danes lahko rosberg ?e postane prvak...

Na sre?o se to ni zgodilo, imam pa ob?utek, da bo eksplozija motorja na VN Malezije Hamiltona stala naslova prvaka. Brazilijo pa sicer dvomim, da bo zmagal, doslej je ?e ni.  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dovi kon?no zmagal na Dukanti, sem prov vesel, ker sem mu ?e celotno sezono ?elel ene zmage. Zdaj imamo kar 9 zmagovalcev dirk v 2016.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na registraciji vozil znajo mojs3 birokracije zadevo toliko zakomplicirati, da ?e vedno nimam regularno registriranega avta. Sem naletel kot ka?e ravno na neko teto, ki se ?ele privaja na tovrstne zadeve in ?e ne obvlada svojega posla. Iz tega razloga naj sedaj ?akam do srede, heh.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolikor sem jaz ugotovil v vseh teh letih, je tako:

- ?e prehlad "zdravi?", je v 14ih dneh konec

- ?e prehlada "ne zdravi?", se vle?e cela dva tedna...

?e pa neki cinca? in izbere? vmesno varianto bo bolehanje trajalo skoraj pol meseca.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmaj, a pa bo? ti sploh znal vozit tak avto. Si ?e s katerim drugim probal? Mislim, vztrajna vo?nja po levem pasu, vedno prednost, vedno glavni, blendanje,... Bo tebi to sploh ?lo?

Heh, dajmo re?t da ne bom svojega prostega ?asa investiral v tovrstna ?olanja, jaz sem bolj ?ofersko frigidne sorte in raje u?ivam v tem kolko ?asa ?e nisem nobene prometne globe pla?al, obenem pa ?e na gorivu var?ujem (plin, itak). No na plin se furam v teh dneh ?e 8 let, tole bo pa moj 7.avto na te sorte gorivo.  :zvizga: ?krtuh na celi ?rti, da ne re?em kok sem ljudi v tem ?asu navdu?il za tovrstno ?krtarjenje (kolegi vsi, razen dveh).  :ouje:

Dans sem se ?el cepit proti klopnemu MEC, 1.rundo, ko imajo v teh dneh neko akcijo in je le 20eur, jaz pa dobesedno ?vim v gozdu in tud ko nisem doma, sem pa v naravi.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

se ni za hvalt :hudicek:

Tocno tako, ima 4 okrogla kolesa in petega v prtljazniku :)

Ima pa precej skupnega s stedilnikom moje babice, npr.deluje na plin, bele barve in izven garancije :D

Dans mineva 20 let od pridobljenega vozniskega B kategorije. Matr sem star, hohoho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Denisa, Lpg mojstra moram fuuul pohvalit, ki mi pomaga Audija rihtat, da bo v par dneh lahko osedlan za moje glavno prevozno sredstvo! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Heh, par juncev je za vsak slu?aj, da ne pozabijo ju3 zju3 zalaufat prednjih in zadnjih meglenk, so raje ?e kar dans oboje vklopli. KAPO DOL za to pogruntav??ino, res vsa ?ast!  :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans z mojo tami?keno punco osvojil Vrem??ico, primorskega tiso?aka. Vreme super in taprava jesenska idila, razgledi pa na vse strani, specialno!  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.