Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mazda?i a obstaja bolj KLIN?EVO NADLE?NA reklama kot je tanova Simobilovska?

V mislih imam tisto; "stara, daj modrc gor, opet dolaze Slovenci i njihovi telefoni" (pizda kot da prihajajo u?i, pa to je noro). Ko tole sli?im/zagledam, takoj menjam kanal.  :rolleyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roast my car !
Napisano

Ko so vidli ta avto, so pri;

- Porscheju nehali vgrajevati spojlerje in

- Lexusu prenehali vgrajevati lexus prozorne zadnje luci

Ce imas doma tudi morske sadeze, lahko naredis iz vsega nastetega okusno rizoto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roast my car !
Napisano

Opa to je tista crna 6ka, ki je zato crna, da ko Jo v nekem delu ze polovica zarad rje manjka, Jo je lastnik kar s crnimi vreckami za smeti poflikal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jamram, da nimam o cem jamrat, ker mi vse laufa :)

(Verjetno bi moral it torej v Pohvalite se, ampak tam pravila diktira Gokard). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roast my car !
Napisano

Ta avto je tako ne-zanesljiv, da si z njim ne bi upal niti do najbli?je trgovine, pa ?eprav bi me zadaj cel ?as spremljal tovornjak AMZS, v pripravljenosti. :harhar:  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Upam, da ni kdo v kak?ni koloni na primorki. Mo? in sine ne moreta domov....no na sre?o sta se lahko obrnila na regionalni cesti in bosta podalj?ala vikend pri noni. Sej k pa descu re?e? pejta prej dam pa ne sli?

Verjetno spet na poti kak?na te?ava z AR, ampak ti jo bo itaaak zamol?al.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kar ne morem verjet, da sem slabe volje ob zmagi (mojega) RM v Ligi prvakov.  :zvizga:

(ampak res sem si ?elel, da ATM kon?no dobi ta pokal, nekaj seveda tudi zaradi na?ega ?uvaja mre?e).  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss, jaz pravim, da vsake zadeve se treba lotit s pravo mero, tako kot ne gremo na krem?nito z lopato in krampom. Skratka ne gre pretiravat z nobeno zadevo/intenzivnostjo.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Slivka, se moram kar precej strinjat s teboj, matrvola, pa sej jih ve? kot pol niti speljat ne zna oz. so tako faking a?urni, da je na semaforju ?e spet rde?e, preden se tretji v koloni premakne. V tem primeru ne var?ujem z napravo, ki je primerna za zvo?no opozorilo!  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dej pol cifro njeno :D

Taka zenska ti druzga kot slabe volje in nesrece ziher ne bo prinesla v lajf nicesar, poleg kopice nepotrebnih stroskov, tko da ne zelim nikomur totalne depresije. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se malo pa bos podrl moj rekord, ki je bil 9,3 :D

In zatem se mojega, ko sem imel malenkost prek 8 bencina pri KL_DE :)

Uceri kupil se en wagen, ki je malo bolj za sladokusce in poznavalce. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Jest se ne. Ce bi bil Rossi spanec in Lorenzo italian, bi se po tej logiki fanbase zamenjal/obrnil? Ce ze so ogledalo svojega naroda (oz vsaj... najslabsih primerkov le tega).

Tezko predvidet kaj bi lahko bilo, v primeru, da ...

Navijamo pac vsak za svojga in ravno v tem je car dirk, AMPAK takih dogodkov doslej ni bilo na moto sceni.:)

Kdo si upa napovedat prvaka za letos?

(jaz lahko napisem za koga mislim, da ne bo :))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.